Ayrıldığım sevgilim beni aldattımı?
Bigün arkadaşım askere gidicegi için alkol sofrası hazırladık bira viski vs. Saat akşam 11 de sevgilime bu alkol fotoğrafını atıp seni sonrasında arayamazsam kusura bakma muhabbete dalmışımdır diye konuşup musait olduğunda beni ararsın diye konuştumustuk.
sevgilimde barda akşam çalışıyor akşam 5 den gece 2'ye kadar
Sonrasında ben muhabbetin koyuluguna dalıp telefona bakmayı unuttum gece 02:30da telefona baktım saat gece 2 de napiyosun diye mesaj gelmiş,
Bende hemen ardından 2:30 de iyiyim oturuyoruz sen napiyosun diye mesaj attım 15dk geçti hala geri dönüş yok sonra aramaya başladım boş çalıyor gece 4'e kadar aramaya devam ettim ulaşamadım, sonrasında ev arkadaşını aradım oda bana arkadaşlarıyla oturmaya gitmiştir diye konuştu ulaşmaya çalışıyım söyliyim seni arasın dedi. Aradan 15dk geçti kız arkadaşım beni aradı bana, gece saat 1:50de işten çıktığını sonrasında kızıl kayalara arkadaşlarıyla yemeğe gittiğini bana mesaj attığını ve 20dk boyunca geri dönüş almayınca uyuduğumu sanıp o rahatlıkla telefonu kızılkayalarda şarja bıraktığını sonrasında telefonunu o yerde unutup muhabbet etmek için yakın bi bara geçtiğini sonrasında geri döndüğünde saat gece 4
Kızılkayalar kapandığı için uğraştığını ve tek bi mesajla birakmamaliyim özür dilerim hatalıyım istersen konum atıyım tarzında konuştu bende gec saat olduğu için olur konum at dedim bunu dedikten sonra bekle arkadaşım arıyor sende sakinleş dedi ve telefonu kapattı sesi telaşlı ve nefes nefese geliyordu.
Sonrasında 2dk aralıklarla 2 defa aradım meşgule attı konum aticaktin diye mesaj attım cevap vermedi sonra tekrar aradım açtı konum aticaktin dedim sonra güvenmiyormusun bana diye geçiştirerek toplamda ilk söylediğimden 12dk sonra konum attı.
Attığı konumda telefonunu aldığı yer olan Kızılkayalar görünüyordu bunu söylediğimde bi yanlışlık var dedi bende canlı konum at dedim ve sinirli sinirli attı ve önceki yere yakın bi konumdu, sonra bana al sana canlı konum evime gidince konum durur senin güvensizliğinde geçmiş olur diye kızdı sonra telefonu yüzüme kapattı.
Ertesi gün kızılkayalarin gece 5 de kapandığını öğrendim ve telaşlı nefes nefese konuşmalarıda yalan söylediğini kanıtlar şekildeydi sizce bu kız beni aldattı mi?