Hocam olacakmış gibi hayal kurmayalım Buradan bir kalkıp vatana gitsem i3 10100 alıp eve döneceğizo iş öyle olmuyor. 9500tl ye, hem Z490+PF240 (minimum)+10700KF+ekran kartı bile alsan kardır.
Hocam olacakmış gibi hayal kurmayalım Buradan bir kalkıp vatana gitsem i3 10100 alıp eve döneceğizo iş öyle olmuyor. 9500tl ye, hem Z490+PF240 (minimum)+10700KF+ekran kartı bile alsan kardır.
Vatandan alırsan donunla eve gidebilirsen iyi soyulursun koyun gibiHocam olacakmış gibi hayal kurmayalım Buradan bir kalkıp vatana gitsem i3 10100 alıp eve döneceğiz
Tamam,tamam Hepsiburadan'dan alalım 1100 TL. Yanına ekran kartı.Vatandan alırsan donunla eve gidebilirsen iyi soyulursun koyun gibi
5600XT iyi giderTamam,tamam Hepsiburadan'dan alalım 1100 TL. Yanına ekran kartı.
PSU kesiyor hocam.5600XT iyi gider
İmam Hatipliyim diye duam tutar belki, ederim kankim.@Yasin Çelik agam yarın Ankaraya gitcem arabanın şanzımanı yapılacak dua et de virüs kapmadan döneyim
eyvallah kankam, 2 tane kuzenim daha geliyor ankarada gezeceklermiş dedim la ankara çinin ilk halinden beter nabıyonuz ?İmam Hatipliyim diye duam tutar belki, ederim kankim.
aslında buna yakmam gerek ama anlatışından güldüm nedense. olsun aga sana kız mı yok? buluruz bi yahudiEylülllll
azıma ettin gittinnnnn
puuu allah belanı versin
ciddi ciddi
bir defa kız sevdim
o da benim olmadı
hayatın ta .......
Bela her yerde seni buluyor aga, virüs kapmadın ama zehirlendin.@Yasin Çelik kanka Ankaraya gidemedim dün tavuk döner yediydim zehirlendim bee