Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 21,824
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapatma düğmesine basıp hızlıca dışarı koşuyor.Otobüs şoförü kapıları kapattıktan sonra nasıl iniyor
Kapatma düğmesine basıp hızlıca dışarı koşuyor.Otobüs şoförü kapıları kapattıktan sonra nasıl iniyor
Beraber eğlensek nasıl olur krepŞu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!
Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
nE?boşun boşunu yaşarken boş iş yaptığımı boştayken anladığımı anladım
Adam neyi neyden anlamış ben adamın neyi nerden anladığını nasıl anlattığını anlayamadımboşun boşunu yaşarken boş iş yaptığımı boştayken anladığımı anladım
Gerçekten alabildin mi onu"1" Liralık mouse incelemesi yapsam mıHarcadığım zamana değer mi acaba
EvetGerçekten alabildin mi onu
dünyanın en fiyat performans ürününe sahip olmak nasıl bir duyguEvet30 saniyeden kısa sürede bitti stoğu adresi vs. kaydetmiştim Allahtan yoksa yetişmezdi
Valla önce bi' gelsin öyle açıklayayım. Kırık falan gelir şimdidünyanın en fiyat performans ürününe sahip olmak nasıl bir duygu
Valla bazen öyle derinliklere giriyorum ki nasıl okuldan mal olarak çıktığımı anlamıyorumAdam neyi neyden anlamış ben adamın neyi nerden anladığını nasıl anlattığını anlayamadım
Valla bazen öyle derinliklere giriyorum ki nasıl okuldan m*l olarak çıktığımı anlamıyorum![]()