Ben çok çalışmayıp hayatımın hatasını yaptım şuan meslek lisesine gidiyorum ve sınıfın matematik ortalaması 15 ama iyi yanından bakalım ben 25 ile üstündeyim (yanlış anlaşılmasın diger derslerim iyi)abartmayın o kadar da değil ben 2018 de girdim evet zor ama çözülemeyecek kadar zor değil ben 12 yapmıştım ama izmirin 2. en iyi lisesine gidiyorum
Benimde aklımda öyle garip sorular var.cennette online oynayabilirmiyim (ciddi)
Valla bende cennete gidersem END GAME i canlı bir şekilde spiderman olarak oynamak istiyorum.cennette online oynayabilirmiyim (ciddi)
Şuan sınava girenlerin sayısı 3 milyondan az. Eğer 7 milyon kişi girerse bölümlerin puanları inanılmaz yükselecek ve birçok kişi mahdur olacaktı. Şuan yapılan bence doğru.Ama şu an yapılan da çok yanlış değil mi?
7 milyon insanı aynı anda sınava sokuyorsun.
Temmuz ayı gibi corona Türkiye'de tekrar patlar bence.
Ben çok çalışmayıp hayatımın hatasını yaptım şuan meslek lisesine gidiyorum ve sınıfın matematik ortalaması 15 ama iyi yanından bakalım ben 25 ile üstündeyim (yanlış anlaşılmasın diger derslerim iyi)
LGS + YKS + LGS toplamları 3 milyondan az mı?Şuan sınava girenlerin sayısı 3 milyondan az. Eğer 7 milyon kişi girerse bölümlerin puanları inanılmaz yükselecek ve birçok kişi mahdur olacaktı. Şuan yapılan bence doğru.
Sadece YKS için konuşuyordum. LGS'ye kaç milyon katılıyor bilmiyorum. Demek istediğim eğer bu sınav iptal olsaydı seneye girecekler ile girecekleri için kontenjan'dan dolayı çok sorun çıkacaktı ayrıca puanlar çok yükselcekti.LGS + YKS + LGS toplamları 3 milyondan az mı?
Aynı anda dedim biliyorum fakat toplam olarak bakarsak 3 milyondan fazladır bence.
Ve ne olursa olsun sınav temmuz sonuna ertelenebilirdi diye düşünüyorum.
YÖK'ün yaptığı açıklama da garip olmuş.
Haklısınız fakat ortada bir salgın varken sınav ertelenmeli.Sadece YKS için konuşuyordum. LGS'ye kaç milyon katılıyor bilmiyorum. Demek istediğim eğer bu sınav iptal olsaydı seneye girecekler ile girecekleri için kontenjan'dan dolayı çok sorun çıkacaktı ayrıca puanlar çok yükselcekti.
3 hafta daha ertelense güzel olurdu ama neden yapılmadı acaba? Yeni Dönem mi geç başlayacaktı acaba?Haklısınız fakat ortada bir salgın varken sınav ertelenmeli.
İptal olsun demiyorum.
Hakkıyla çalışanların emeği boşa gider. Ertelenmesi çok yanlış olur.Haklısınız fakat ortada bir salgın varken sınav ertelenmeli.
İptal olsun demiyorum.
Hava sıcak olucakmış ondan .3 hafta daha ertelense güzel olurdu ama neden yapılmadı acaba? Yeni Dönem mi geç başlayacaktı acaba?
Çıkacak gibi duruyor hocam. Çıkmaması elde değil.Hakkıyla çalışanların emeği boşa gider. Ertelenmesi çok yanlış olur.
Gerekli tedbirler alındığı sürece de virüsten yana sorun çıkmaz inşallah.
Açıklama yapıldı. Yasak koymayı düşünmüyorlarmış.Aklıma takıldı şimdi; Ben il dışına çıkacağım acaba yasak falan gelir mi bir hafta sonra.?