Ne zaman olacak bilmiyorum ama büyük bir indirim olacağı söyleniyor
Seneye üniversiteye başlayacağım
Ve bilgisayar toplayacağım parçalarda vergi indirimi olurmu yoksa sadece
Telefon ve laptoplardami olacak
Hazir sistemler falan dahil olmazmi
Malum kişi öyle dedi, hatta onun kırmızı olanı da aynısını dedi. Öyle olunca halk da olacak diye düşünüyor doğal olarak.O yüzden işte hocam milletin ağzında pc de indirim olacak diye yayılmış ama olmayacak
180 gün olursa çift simde sınır kalmıyor yav180 GÜNE ÇIKACAK
Yurt dışından getirilen mobil cihazların Türkiye'de kullanılabilmesi için Uluslararası Mobil Cihaz Kimliği yani IMEI numaralarının kaydettirilmesi zorunlu. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) halihazırda vatandaşlara 120 gün boyunca kayıtsız kullanım hakkı tanıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mobil cihazların Türkiye’de kayıtsız kullanım sürelerini sizler için 180 güne çıkartacağız." dedi.
Bu düzenlemeyle beraber yurt dışından bir telefon aldığınızda, Türkiye'de 180 gün yani 6 ay boyunca kayıtsız kullanabileceksiniz. 180 gün dolduktan sonra ise BTK'nın e-Devlet'teki "IMEI Kaydetme" hizmetini kullanarak kayıt harcını yatırıp telefonu kaydettirmeniz gerekecek.
bu sözüde vardı 20k kayıt ücreti yaptı 1k dolar verdiğim telefona 770 dolar vergi istiyor
Vergi indirimi gelse ne olur vergi zammi geldiNe zaman olacak bilmiyorum ama büyük bir indirim olacağı söyleniyor
bindirimli indirim mi demek istediğin?Ne zaman olacak bilmiyorum ama büyük bir indirim olacağı söyleniyor
adam vaat etmiş yapmak zorunda bunu bütün vaatlerinden dönüyor olmaz böyle bunlarla koyunları tavladı bu adam180 gün olursa çift simde sınır kalmıyor yav
Onu 5 sene 120 gün olarak bırakması, düşürmemesi bile iyi haber olur.
işte benden daha bilgili biri açıkladıVodafone hariç iki operatörün çoğunluğu varlık fonunda zaten, dolaylı olarak devletin yani
İndirimi geç, zamlar gelmedikçe büyük şükretNe zaman olacak bilmiyorum ama büyük bir indirim olacağı söyleniyor
haklısınız ben dolar vereim ama tl verince içim kötü oluyorValla katılıyorum yurt dışında 1500-2000 dolar eden pc ye burada 50-60k verince bir koyuyor
çıkmadı aldı fırlattıhocam neyın ındırımı adam cebımızdekı parayı gasp edıyor benım odedıgım mtv yı odemedın dıyıp 2. kez ıstıyorum dıyor sen kalkmıs ındırım dıyosun bu ulkenın çivisi cıktı