Neler Yeni

Akparti Yüzünden Intihar Eden Genç

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben bir şey demek istemiyorum yorumu size bırakıyorum.

Alıntıyı görüntüle

Ekşi ;

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

35 yaşında ne bitirdi? Kpss ile tonla adam alıyor devlet. Üniversite okumadan önce araştıracaksin. Hedefini koyacaksin ortaya kendini geliştireceksin. Öyle boş bölümler var ki okumak için okuyorlar. Türkiye'yi ele alalım. Tarım ve hayvancılık bitmez sadece Türkiye için değil. Sağlık sektörü de bitmez iş olanağı çok fazla hala da alım yapılıyor iyi maaşlar ile. Vasifi olan adam illa iş buluyor.
İntihar her zaman çok saçma ve sadece çevresini üzdürmek dışında bir şey değil . Hayatın zorlukları bunlar ve bunlarla savaşıcaksın böyle intihar edip kurtulamaz kimse iş bulamadıysa intihar etmemeli aksine uğraşmalı olmadıysa devam ettirmeli . Yazık değil mi ailesine?
İş her türlü bulunur ama gidne hayat dönmez bu kadar mı kaybetmişler ya.
Allah ailesine yardımcı olsun ve ölen arkadaşımıza allah rahmet eylesin diyorum.
AKP ile nasıl bağdaştırdıysanız halen anlamış değilim.
Ulan AKP nefretini gösermek için intihar eden birisi ise gerçekten gereksiz bir düşünce ve iq sviyesinde gerilik varmış onu anladık.

Son düzenleme:

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Atatürk dışındaki hiç kimse cumhurbaşkanı olamadı, bir kere sadece akp değil diğer partilerde berbat. Ben bu yüzden hep böyle siyaset şeyleri görünce "Ciğerini yedikleri kuzu bunlardan iyi yönetir ülkeyi" diyorum o.O2

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İntiharın nedenini AK Parti'ye bağlamak mı?
Biz arkadaşlarla buna çok güldük. 😂
Dolarla beraber ahmaklık da artmış anlaşılan.

Furkan1.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Furkan
Katılıyorum.

Tam olarak ne hayali çalıyor hükümet. Ekonominin veya işsizlik oranının kötü seviyelerde olmasının tek suçlusu hükümet mi? Bu hükümetten önce çok kısa zamanda kolay bir şekilde ev, araba alabiliyordunuz da bu hükümet gelince mi alamaz oldunuz?

Üzgünüm ama eski yıllara göre artmasının sebebi sadece yönetim değil Türkiye'nin toplumsal yapısının ve genç nesillerin fikri yöneliminin zamanla değişimidir.

Ben ülke iyi durumda falan demiyorum, elbet çok daha iyi bir şekilde yönetilebilirdi ama bir intihardan dolayı yönetime suç bulmak çok mantıksızca. İntihar eden gencin ileri derecede psikolojik sorunları olduğu çok aşikar.
Beni eski yıllar değil şuan ne yaşadığım ilgilendiriyor.Ben doğduğumda nasıldı bilemem ama tek bildiğim şey var o da benim çocukluğumda böyle değildi
(1999 doğumluyum!!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Çok üzüldüm ama yaptıkları yanlış intihar edilir mi?
Önüne engel çıkınca intiharı seçiyorlar savaşmak lazım bu ülke kendi kendine mi düzelecek? Bu ülkeyi biz düzelticeğiz.

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Açık açık ben ve benim gibi milyonlarca gencin hayallerini umutlarını çaldınız demiş Allah aşkına bana japonya fln deme burda iktidar yüzünden bir genç intihar ediyor hala hükümet savunma peşindesiniz.
Bana kalırsa bu intihar meselesi bizim değil onun meselesiydi. Bizim meselemiz dimdik ayakta durup sabırla beklemek ve geleceğimiz için, özgürlüğümüz için doğru adayı bularak destek çıkmaktır. Hatırlarsanız Atatürk zamanında da ülkemiz çokta iyi bir durumda değildi. Hatta şu an ki durumundan bile daha kötü durumdaydı. Ama Atamız ne yaptı? Gidip intihar yolunu seçmedi öyle değil mi? Bu ülkeyi kalkındırmak için çalışmalara koyuldu ve savaştı yani demek istediğim asla pes etmedi. İntihar pes etmektir, güçsüzlüktür, boyun eğmektir. Ama Z kuşağından ümitliyiz boyun eğmemeliyiz ve savaşmalıyız.

Beni yanlış anlamamanız dileğiyle, iyi günler dilerim...

Teşekkürler hala bunlara oy verdiğiniz için.
Umarım öbür dünyada karşılığını alırsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu adama zıt gittikçe ne gençliğe ne de vatana yararınız oluyor.
Kralllar için bu gayet normal.
Benim nefretim kralcılara!
helaal güzel yapmışlar
dizilerin bu tarz videoları yapılacağına böyle videolar yapılmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,689
Üyeler
165,407
Son üye