Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Doğrusunu unuttum.Kuran okuyan dedikleri namaz kılmayı bilmiyorlar.
Doğrusunu unuttum.Kuran okuyan dedikleri namaz kılmayı bilmiyorlar.
Uzun Zamandır Bu Kadar Gülmemiştim.Kuran okuyan dedikleri namaz kılmayı bilmiyorlar.
Bir ordulu olarak söylüyorum orduyu akp yedi bitirdi proje için ayrilan milyonlarca lirayi barlarda alkol alarak yediler suan ordunun milyonlarca borcu var kafayı bulan kendileri bizleri bitirende kendileri. Atatürk içmiş içmemiş ne olmuş sizene. İslamiş güldürmeyin beni görüyoruz müslüman Ülkelerin halini ortada surunuyorlar. Diyorum din ile devlet işleri karıştırılmamalıdır.Alıntıyı görüntüle
AKP Ordu Ulubey İlçe Başkanı Süleyman Özdemir, sosyal medya hesabından Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'ün kaleme aldığı 'Nutuk' kitabına ilişkin olarak yaptığı paylaşımda, "Nutuk okuyanlar barda kafa çekerken, Kur’an okuyanlar göklerde SİHA uçuruyor" ifadelerini kullandı.
Özdemir, Facebook hesabından Çorlu’da Savunma Sanayi Başkanlığınca yürütülen AKINCI projesi kapsamında AKINCI TİHA'nın Teslimat ve Mezuniyet Töreni’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşarak, “Nutuk okuyanlar barda kafa çekerken, Kur’an okuyanlar göklerde SİHA uçuruyor” diye yazdı. Gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildi.
Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine konu olan paylaşıma CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel de tepki göstererek, “Nutuk ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti kuruluşunun üçüncü yılında, 1926’da uçak fabrikası kurdu. 95 yıl geçmiş, bugün 20 yıldır iktidarda olan güruh ise memleket cayır cayır yanarken bir galon su dökecek uçak bulamadı. Şimdi bu zihniyetin bir ilçe başkanı Nutuk ile Kur’an’ı yarıştırıyor ya, hem Türk milletine hakaret ediyor, hem Müslümanları incitiyor. Millet ıslah etmeden önce Allah ıslah etsin” dedi.
Kaynak:
AKP’li başkan Özdemir: Nutuk okuyanlar barda kafa çekerken, Kur’an okuyanlar göklerde SİHA uçuruyor
Özdemir, tepki çeken paylaşımını sosyal medya hesabından kaldırdıt24.com.tr
Kuran okuyan dedikleri namaz kılmayı bilmiyorlar.
Bir ordulu olarak söylüyorum orduyu akp yedi bitirdi proje için ayrilan milyonlarca lirayi barlarda alkol alarak yediler suan ordunun milyonlarca borcu var kafayı bulan kendileri bizleri bitirende kendileri. Atatürk içmiş içmemiş ne olmuş sizene. İslamiş güldürmeyin beni görüyoruz müslüman Ülkelerin halini ortada surunuyorlar. Diyorum din ile devlet işleri karıştırılmamalıdır.
Ben Nutuğu bitirmeden önce Kur'an okumuştum sonra bir baktım makinalaşmışım, bir siha olmuştum ama Nutuk okuyunca 100 yaşında birine dönüştüm (!) Şaka bir yana bu AKP'liler insanları dinden soğutmak için her şeyi yapıyor. Bunlar yüzünden dinden çok soğudum.
Ataturk'ün önerdiği yollardan da gitseniz, Hz. Muhammed'in önerdiği yollardan da gitseniz güzel bir yerlere varabilirisiniz bence.
Gündem yapmak icin kullaniyor insanlar tek.