- Bütçe
- 600
İyi forumlar, maksimum 600 liraya kadar 2. el veya 0 fark etmez aksiyon kamerası almak istiyorum. 2k 4k gözüm yok sadece 1080p hareketli şekilde düzgün çekim yapsın benim için yeterli. Önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
2. el sanırım bir bakayım o fiyatlarda ona göre almaya çalışayım eyvallahbu butceyle hero 3+ black alabilirsiniz. 800-1000 TL arasına hero4 black alabilirsiniz.
1 tane buldum 700 liraya indi hero 3 alınır mı yoksa başka mı bakayımbu butceyle hero 3+ black alabilirsiniz. 800-1000 TL arasına hero4 black alabilirsiniz.
2. el sanırım bir bakayım o fiyatlarda ona göre almaya çalışayım eyvallah
GoPro Hero 3+ Silver Edition Set imişbu butceyle hero 3+ black alabilirsiniz. 800-1000 TL arasına hero4 black alabilirsiniz.
800 e hero 4 black bulunabilir, ben olsam hero 3 + black e 500 tl den fazla vermem1 tane buldum 700 liraya indi hero 3 alınır mı yoksa başka mı bakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
GoPro Hero 3+ Silver Edition Set imiş
Valla sarı sitede bakıyorum, ilanlar bir elin parmağını geçmiyor, hero 4 1150tl en ucuz yaşadığım yerde800 e hero 4 black bulunabilir, ben olsam hero 3 + black e 500 TL den fazla vermem
letgo ya da bakın, bir de sarı sitede başka şehirdeki ürünleri param güvende ile alabilirsiniz, tabi %10 luk komisyon ücreti alıyor. Ürün 800 ise 880 tl ödüyorsunuz ama dolandırılma ihtimaliniz olmuyor.Valla sarı sitede bakıyorum, ilanlar bir elin parmağını geçmiyor, hero 4 1150tl en ucuz yaşadığım yerde
Teşekkürler sağolun yine rahatsız edersem kusura bakmayınletgo ya da bakın, bir de sarı sitede başka şehirdeki ürünleri param güvende ile alabilirsiniz, tabi %10 luk komisyon ücreti alıyor. Ürün 800 ise 880 TL ödüyorsunuz ama dolandırılma ihtimaliniz olmuyor.
rica ederim, ne demek.Teşekkürler sağolun yine rahatsız edersem kusura bakmayın