Neler Yeni

Aksiyonlu Film önerisi

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat GH
Geçenlerden tekrar izlemiştim. Hepsini Vur filmi başından sonuna aksiyonun dibine vurulduğu bir filmdir. Yok artık daha neler o kadarda değil dedirtecek bir filmdir.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,919
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Hepsini Vur

CemSultan01

80+ Bronze
Tek oturuşta izlemelik,sıkmayan bir film önerisi istiyorum ? (Aksiyon,Gerilim)
Hocam level 16 diye bir film var. Baya iyi bende geçen gün izledim baya baya iyiydi be
Konusu kısaca şu: ailesi tarafından özel bir hastaneye verilen kızlar her gün yıkanıyorlar bez itaat nasıl olur bunu her gün televizyonda izliyorlar. Ve sırası geldiğinde her kız özel bir odaya ordanda bir yere götürülüyor. Ve bunu kimse bilmiyor.
Muq film yani

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat GH
Upgrade
Simone
71 Ateş Altında
Bu filmler kült olmaya aday filmlerdir.

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Matty Man
Hiçbiri o aksiyonu veremiyor çekim açıları akıcılık john wick gibi olamaz old boyun dövüş sekansları bile o kadar iyi değil bence
Evet haklisin, ama en az onun kadar kore filmleri de saglam. Hic izlemediysen izlemeni tavsiye ederim.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet haklisin, ama en az onun kadar kore filmleri de saglam. Hic izlemediysen izlemeni tavsiye ederim.
Parazit filmiyle birlikte ısınmaya başladım oscar almış olmasa adından dolayı dandik zombili bir film sanardım kore filmlerinin hepsi aklımda öyle yer edinmiş kapaklarından mıdır isimlerinden midir anlamıyorum ya bir hastalık oluyor ya da zombi ama yalan yok senaryoları çok özgün oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

İzlemedi iseniz Hepsini Vur filmine bir göz atın.
Listeye ekledim teşekkürler

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Matty Man
Parazit filmiyle birlikte ısınmaya oscar almamış olsa adından dolayı dandik zombili bir film sanardım kore filmlerinin hepsi aklımda öyle yer edinmiş kapaklarından mıdır isimlerinden midir anlamıyorum ya bir hastaşık oluyor ya da zombi ama yalan yok senaryoları çok özgün oluyor
Yok ya, inanilmaz aksiyon filmleri var. Istersen birkac tane onerebilirim.

Top Bottom