darginim36
80+
Dahası
anlıyoumistediğim şeye gülerim kimseyi ilgilendirmez
anlıyoumistediğim şeye gülerim kimseyi ilgilendirmez
Hocam level 16 diye bir film var. Baya iyi bende geçen gün izledim baya baya iyiydi beTek oturuşta izlemelik,sıkmayan bir film önerisi istiyorum ? (Aksiyon,Gerilim)
Buda çok iyi bak john wick yan çarThe Nobody
john wick de bircok filmin yan çar'ıBuda çok iyi bak john wick yan çar
Hiçbiri o aksiyonu veremiyor çekim açıları akıcılık john wick gibi olamaz old boyun dövüş sekansları bile o kadar iyi değil bencejohn wick de bircok filmin yan çar'ı
İzlemedi iseniz Hepsini Vur filmine bir göz atın.Hiçbiri o aksiyonu veremiyor çekim açıları akıcılık john wick gibi olamaz old boyun dövüş sekansları bile o kadar iyi değil bence
Evet haklisin, ama en az onun kadar kore filmleri de saglam. Hic izlemediysen izlemeni tavsiye ederim.Hiçbiri o aksiyonu veremiyor çekim açıları akıcılık john wick gibi olamaz old boyun dövüş sekansları bile o kadar iyi değil bence
Parazit filmiyle birlikte ısınmaya başladım oscar almış olmasa adından dolayı dandik zombili bir film sanardım kore filmlerinin hepsi aklımda öyle yer edinmiş kapaklarından mıdır isimlerinden midir anlamıyorum ya bir hastalık oluyor ya da zombi ama yalan yok senaryoları çok özgün oluyorEvet haklisin, ama en az onun kadar kore filmleri de saglam. Hic izlemediysen izlemeni tavsiye ederim.
Listeye ekledim teşekkürlerİzlemedi iseniz Hepsini Vur filmine bir göz atın.
Yok ya, inanilmaz aksiyon filmleri var. Istersen birkac tane onerebilirim.Parazit filmiyle birlikte ısınmaya oscar almamış olsa adından dolayı dandik zombili bir film sanardım kore filmlerinin hepsi aklımda öyle yer edinmiş kapaklarından mıdır isimlerinden midir anlamıyorum ya bir hastaşık oluyor ya da zombi ama yalan yok senaryoları çok özgün oluyor
Sorman hataYok ya, inanilmaz aksiyon filmleri var. Istersen birkac tane onerebilirim.