Aksiyonlu Film önerisi

Geçenlerden tekrar izlemiştim. Hepsini Vur filmi başından sonuna aksiyonun dibine vurulduğu bir filmdir. Yok artık daha neler o kadarda değil dedirtecek bir filmdir.

Hepsini Vur

Tek oturuşta izlemelik,sıkmayan bir film önerisi istiyorum ? (Aksiyon,Gerilim)
Hocam level 16 diye bir film var. Baya iyi bende geçen gün izledim baya baya iyiydi be
Konusu kısaca şu: ailesi tarafından özel bir hastaneye verilen kızlar her gün yıkanıyorlar bez itaat nasıl olur bunu her gün televizyonda izliyorlar. Ve sırası geldiğinde her kız özel bir odaya ordanda bir yere götürülüyor. Ve bunu kimse bilmiyor.
Muq film yani

Upgrade
Simone
71 Ateş Altında
Bu filmler kült olmaya aday filmlerdir.

Evet haklisin, ama en az onun kadar kore filmleri de saglam. Hic izlemediysen izlemeni tavsiye ederim.
Parazit filmiyle birlikte ısınmaya başladım oscar almış olmasa adından dolayı dandik zombili bir film sanardım kore filmlerinin hepsi aklımda öyle yer edinmiş kapaklarından mıdır isimlerinden midir anlamıyorum ya bir hastalık oluyor ya da zombi ama yalan yok senaryoları çok özgün oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İzlemedi iseniz Hepsini Vur filmine bir göz atın.
Listeye ekledim teşekkürler

Parazit filmiyle birlikte ısınmaya oscar almamış olsa adından dolayı dandik zombili bir film sanardım kore filmlerinin hepsi aklımda öyle yer edinmiş kapaklarından mıdır isimlerinden midir anlamıyorum ya bir hastaşık oluyor ya da zombi ama yalan yok senaryoları çok özgün oluyor
Yok ya, inanilmaz aksiyon filmleri var. Istersen birkac tane onerebilirim.

Geri