oyunbilgisi
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
hayırlı olsun hocam bende akvaryum kasadan mesh gectim kasa rahatladı
hayırlı olsun hocam bende akvaryum kasadan mesh gectim kasa rahatladı
çektim güzelce fan eğri ayarı eywİyi güzel anakartın fanları görüyor ayar geç işte şimdi manuel fanda
ben hiç sevemedim onugarip bi kasa değişik şekilde hoşuma giti acama ne kadar geniş 360 desteğide var
sağolasın hocam mesh kasadan geçtim ben 1 2 derece daha soğuk çalışıyor bile diyebilirim farketmedi öyle sıcaklıklar akvaryumdahayırlı olsun hocam bende akvaryum kasadan mesh gectim kasa rahatladı
hocam bi sorum olucaktıda ryzen 5 5600 işlemciye sıvı soğutma aldım 120mm sence iyi mi? oldu serin calısır dimi mesh kasada stok fan var su andaçektim güzelce fan eğri ayarı eyw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben hiç sevemedim onu
sağolasın hocam mesh kasadan geçtim ben 1 2 derece daha soğuk çalışıyor bile diyebilirim farketmedi öyle sıcaklıklar akvaryumda
120mm sıvı soğutmaya para vereceğine kule tipi alsan daha iyiydihocam bi sorum olucaktıda ryzen 5 5600 işlemciye sıvı soğutma aldım 120mm sence iyi mi? oldu serin calısır dimi mesh kasada stok fan var su anda
bende onu dicektim120mm sıvı soğutmaya para vereceğine kule tipi alsan daha iyiydi
sen naptın hocam topladınmı kasayı120mm sıvı soğutmaya para vereceğine kule tipi alsan daha iyiydi
Yok be iadeler daha gerçekleşmedi fan ile psuyu değişeceğim hala aras kargoyla uğraşıyorum hawka yazdım iade etmek istiyorum diye montaj yapmadıysan sorun yok dedi dedim kargoyu almadım bile kargoya iade istediğinizi söyleyin yeter dediler söyledim buradakiler hala iadeye göndermedi yarın gidicem firmaya cpu fanın iadesi oldu phantom sprit ile değişicem pearless assasins almıştımbende onu dicektim
sen naptın hocam topladınmı kasayı
iade işi zulüm ya Allah kolaylık versinYok be iadeler daha gerçekleşmedi fan ile psuyu değişeceğim hala aras kargoyla uğraşıyorum hawka yazdım iade etmek istiyorum diye montaj yapmadıysan sorun yok dedi dedim kargoyu almadım bile kargoya iade istediğinizi söyleyin yeter dediler söyledim buradakiler hala iadeye göndermedi yarın gidicem firmaya cpu fanın iadesi oldu phantom sprit ile değişicem pearless assasins almıştım
yok hocam özellikle fanların aynısından istiyorumilla ışıklı olsun demezsen performans için arctic p12 max fanları alabilirsin
Kargoyu alıp iade etsem hawka iadede para bana girecekti hawka yazdım ben ücreti vermek zorunda mıyım kargoyu teslim almadan geri döndürsem diye onlardaiade işi zulüm ya Allah kolaylık versin
o tarz fanları temuda bulabilirsin belki gördüm gibi geliyor yada kasayı aldığın markaya mail at onlar satariade işi zulüm ya Allah kolaylık versin
yok hocam özellikle fanların aynısından istiyorum
Alıntıyı görüntüle
JKSHFJKSHFSJKLFHSJKLFH hawk müşteri hizmetleri ilgileniyor ama bu iade işlemleri usandırmaz umarım seni. ne almıştınki hawktanKargoyu alıp iade etsem hawka iadede para bana girecekti hawka yazdım ben ücreti vermek zorunda mıyım kargoyu teslim almadan geri döndürsem diye onlarda
Alıntıyı görüntüle
Dedi böyle dedim ürün hala buradaki şubede Alıcı adresi dağıtım alanı dışında olarak düşüyor 21den beri yarın gidip sorucam hayıydıy biyader diye![]()
PSUJKSHFJKSHFSJKLFHSJKLFH hawk müşteri hizmetleri ilgileniyor ama bu iade işlemleri usandırmaz umarım seni. ne almıştınki hawktan