Çözüldü✓ Akvaryum kasa önerisi

İyi güzel anakartın fanları görüyor ayar geç işte şimdi manuel fanda
çektim güzelce fan eğri ayarı eyw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

garip bi kasa değişik şekilde hoşuma giti acama ne kadar geniş 360 desteğide var
ben hiç sevemedim onu

hayırlı olsun hocam bende akvaryum kasadan mesh gectim kasa rahatladı
sağolasın hocam mesh kasadan geçtim ben 1 2 derece daha soğuk çalışıyor bile diyebilirim farketmedi öyle sıcaklıklar akvaryumda

çektim güzelce fan eğri ayarı eyw

ben hiç sevemedim onu

sağolasın hocam mesh kasadan geçtim ben 1 2 derece daha soğuk çalışıyor bile diyebilirim farketmedi öyle sıcaklıklar akvaryumda
hocam bi sorum olucaktıda ryzen 5 5600 işlemciye sıvı soğutma aldım 120mm sence iyi mi? oldu serin calısır dimi mesh kasada stok fan var su anda

hocam bi sorum olucaktıda ryzen 5 5600 işlemciye sıvı soğutma aldım 120mm sence iyi mi? oldu serin calısır dimi mesh kasada stok fan var su anda
120mm sıvı soğutmaya para vereceğine kule tipi alsan daha iyiydi

bende onu dicektim

sen naptın hocam topladınmı kasayı
Yok be iadeler daha gerçekleşmedi fan ile psuyu değişeceğim hala aras kargoyla uğraşıyorum hawka yazdım iade etmek istiyorum diye montaj yapmadıysan sorun yok dedi dedim kargoyu almadım bile kargoya iade istediğinizi söyleyin yeter dediler söyledim buradakiler hala iadeye göndermedi yarın gidicem firmaya cpu fanın iadesi oldu phantom sprit ile değişicem pearless assasins almıştım

illa ışıklı olsun demezsen performans için arctic p12 max fanları alabilirsin

Yok be iadeler daha gerçekleşmedi fan ile psuyu değişeceğim hala aras kargoyla uğraşıyorum hawka yazdım iade etmek istiyorum diye montaj yapmadıysan sorun yok dedi dedim kargoyu almadım bile kargoya iade istediğinizi söyleyin yeter dediler söyledim buradakiler hala iadeye göndermedi yarın gidicem firmaya cpu fanın iadesi oldu phantom sprit ile değişicem pearless assasins almıştım
iade işi zulüm ya Allah kolaylık versin

illa ışıklı olsun demezsen performans için arctic p12 max fanları alabilirsin
yok hocam özellikle fanların aynısından istiyorum
1753303386003.webp

Kargoyu alıp iade etsem hawka iadede para bana girecekti hawka yazdım ben ücreti vermek zorunda mıyım kargoyu teslim almadan geri döndürsem diye onlarda
1753303386164.webp

Dedi böyle dedim ürün hala buradaki şubede Alıcı adresi dağıtım alanı dışında olarak düşüyor 21den beri yarın gidip sorucam hayıydıy biyader diye :D

yok hocam özellikle fanların aynısından istiyorum
Alıntıyı görüntüle
o tarz fanları temuda bulabilirsin belki gördüm gibi geliyor yada kasayı aldığın markaya mail at onlar satar

Kargoyu alıp iade etsem hawka iadede para bana girecekti hawka yazdım ben ücreti vermek zorunda mıyım kargoyu teslim almadan geri döndürsem diye onlarda
Alıntıyı görüntüle
Dedi böyle dedim ürün hala buradaki şubede Alıcı adresi dağıtım alanı dışında olarak düşüyor 21den beri yarın gidip sorucam hayıydıy biyader diye :D
JKSHFJKSHFSJKLFHSJKLFH hawk müşteri hizmetleri ilgileniyor ama bu iade işlemleri usandırmaz umarım seni. ne almıştınki hawktan

JKSHFJKSHFSJKLFHSJKLFH hawk müşteri hizmetleri ilgileniyor ama bu iade işlemleri usandırmaz umarım seni. ne almıştınki hawktan
PSU :D sistemin ana kaynağını onlardan aldım uyumsuz çıktı iade edeyim dedim destek talebi açıp konuşuyoruz bayadır iyiler hoşlarda iade olmazsa ben psu alamicam :D

Geri