AKVARYUM KASALI PC TOPLAMA

qwoxs25

80+
Reaksiyon skoru
98
Merhabalar yeni topliyacağım pc için parça kesinleştiriyorum.

Net alıncak parçalar:

Ramler:https://www.tebilon.com/xpg-caster-...ram-ax5u6000c3016g-dccargy/?ref=akakce&v=1.63

Anakart:https://www.tebilon.com/gigabyte-x8...-usb4-wifi-7-atx-anakart/?ref=akakce&v=1.85.1

İşlemci olarakda ya r7 7800x3d yada r7 9800x3d. Aradaki fiyat farkına değermi sizce.

Geri kalan parçalarda ne önerirsiniz?

Attığım parçaları bütçeden eksiltirsek işlemci r7 9800x3d seçilmiş bütçe 73.597 tl kalıyor.

Güzel akvaryum kasa dahil parçalar önerir misiniz??

Msi mag pano 100r kasa, enermax 1200w psu, kioxia exceria pro 1tb. Bunları öneririm.

H5 versiyonu yeterli olmazmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msi mag pano 100r kasa, enermax 1200w psu, kioxia exceria pro 1tb. Bunları öneririm.
ssd olarak bende onu düşünüyorum, kasa fena bi kasa degil gibi ama 1200w aşırıya kaçar. Sistemdem ya 5080 super yada 9080xt olucak.

ssd olarak bende onu düşünüyorum, kasa fena bi kasa degil gibi ama 1200w aşırıya kaçar. Sistemdem ya 5080 super yada 9080xt olucak.
o akvaryum degil senin bilecegin iş güzel kasa olsun diye yazdım

o akvaryum degil senin bilecegin iş güzel kasa olsun diye yazdım
Doğru akvaryum değilmiş ama güzel kasa yinede. Sence bugünkü trendyol %20 gibi bi indirimden 50k aşşasına 5080 çekmeyi bekliyimmi yokssa superlerimi bekliyim?

Doğru akvaryum değilmiş ama güzel kasa yinede. Sence bugünkü trendyol %20 gibi bi indirimden 50k aşşasına 5080 çekmeyi bekliyimmi yokssa superlerimi bekliyim?
5080 süperin ucuz cıkıcagını hiç düşünmüyorum bütçen varsa bekleyebilirsib

h6 flow en iyisi alabiliyorsan onu al , https://www.akakce.com/power-supply...wt-1200-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,638619801.html psu bu , 9800x3d %20'e yakın daha iyi yani açıkçası değer , soğutucu olarak phantom spirit stokta değil peerles assasin seçebilirsin hem digital versiyonu stokta + fiyatı çok iyi digital olmasına rağmen , ssd de kioxia lse pro alabilirsin 1-2-4 kafana göre.
5080'i 50k aşağısına bulursan affetme al direkt süperleri beklemene gerek yok.

O psu fiyat olarak aşırı iyi diye dedim bi göz at istersen

Full modüler ve gold sertfikalı 1200w bir psu niye bu kadar uygun fiyat?
çünkü arada bir aracı yok ve marka temsilcisi yok. gaming.gen.tr kendisi getiriyor, gerekli maliyet ve kar hesaplamaları sonucu ve markanın ülke içi bilinirliği msi asus seviyesi olmadığı için böyle bir fiyat ortaya çıkıyor. çok üst seviye bir psu kesin tavsiyemdir.

Geri