Neler Yeni

al-sat için ders verebilecek biri

JSezar

80+ Silver

JSezar

80+ Silver

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Abartma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben açıkça söylüyorum diye kötü oluyorum benden kat kat alttan alttan yapanları biliyorum tanıyorum da ben onları ele vermem 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke bundan para kazanmış olsam da en büyük hayalim olan 14 pro Max alsam
Hocam iphone'dan xiaomiye geçince çok da para baymaya gerek yok tarzı konuşmuştunuz değişti mi fikriniz :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,605
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Ayn öyle zaten olsa dedim X3 pro ile devam
iphone kamerası falan yaş 50k ya ona vereceğim para ile 10k ya android bir telefon geri kalan 40k ilede profesyonel bir makina alırdım daha mantıklı al sana son derece kaliteli kamera

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,605
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
iphone kamerası falan yaş 50k ya ona vereceğim para ile 10k ya android bir telefon geri kalan 40k ilede profesyonel bir makina alırdım daha mantıklı al sana son derece kaliteli kamera
Kamera benim için önemli değil ben uzun yıllar gider diye birde güzel gösterişli diye almak istedim açıkçası iPhone alanların bence büyük kesimi gösteriş için alıyor sanki 😂

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Kamera benim için önemli değil ben uzun yıllar gider diye birde güzel gösterişli diye almak istedim açıkçası iPhone alanların bence büyük kesimi gösteriş için alıyor sanki 😂
olabilir bilmiyorum ben gösterişimi telefonum ile yapmadığım için o kafayı anlayamıyorum xD

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,605
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
olabilir bilmiyorum ben gösterişimi telefonum ile yapmadığım için o kafayı anlayamıyorum xD
Bende yapmıyorum da iPhone alan yapar az çok be onbinlerce TL sonuçta

Top Bottom