AL SAT YAPAN FIRSATÇILAR

Eskidende al sat yapıyorlardı ama o zaman karakter diye bişey vardı her ucuz olana konmak gibi bir fırsatçılık yoktu. Amerikada mağazaları yağmalamak= Türkiyede her ucuz ürünü görüp alıp pahalıya satma fırsatçılığı. Ne alaka diyenler cevap vermesin bile
probleminiz ne kanka sizin sen 2 aydır pc arayan cocuksun onu hatırlıyorum her konuya girip pc önerisi yazıyosun 7k ya adam indirmili alıp satıyo sanane kardeşim sen alsaydın

Lafini bilerek konus. Konuyu baska yere cekiyorsun agzimi bozdurtma benim bebe . Kendisi olsa almayacak sanki. Ister satar ister kullanir milletten sana ne. Gelip forumda ağlayacağına sende alsaydin tutan mi vardi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Azicik beyinin olsa karakter kelimesinin ne anlama geldigini ogrensen ne guzel olurdu. Firsatcilik kadar sacma bi kelime yok. Indirim olup birseyi alan herkes firsatci o zaman nasil sacma bi mantik bu. Hayir konuyu oradan amerikaya nasil bagladin. Devam böyle aynen
Karşıma çıkamayacak adam bana bebe diyor. Komik

TDK anlam:
fırsatçılık, -ğı
a. 1. Fırsatçı olma durumu. 2. Güç durumlarda, davranışlarını ahlak kuralları veya düzenli bir düşünceden çok, çıkarlarına uyacak biçimde ayarlamayı amaçlayan tutum, oportünizm.

fırsatçılık İng. opportunism
Güç durumlarda, uzak ve üstün amaçları bir yana bırakarak yalnızca içinde bulunulan koşullara göre davranma niteliği.

fırsatçılık İng. opportunism
Normalde zararsız olan bir bakterinin, bağışıklık sistemi yetersiz hastada enfeksiyona neden olması, oportünizm.

Bazıları, ülke laik dostum müslümanlıktan bahsetme diyecektir eminim ki. Ülkenin +%90 insanı müslüman olduğuna hemfikirizdir :) Siz batılılaşmaya devam edin. Geçmişini bilemeyen geleceğini belirleyemez. Bu konuyla ne ilgisi var diyecekler hiç demesin geçmişe girer Amerikadan ingiltereden fransadan soğuturum ömrü boyunca da gitmek istemez. Ben ampüle oy basmıyorum ama yinede gerçekleri gizlememek lazım. En masum devlette değiliz en kötü devlette değiliz. Bana alsaydın o zaman diyenlerde evin arkasında para ağacı veya arkamda güçlü birisi olduğunu düşünüyor galiba.

Son düzenleme:
İsteyen isterse kullanır isterse satar
Bunda bir şey yok

iki bin stoklu ürüne de şu konuyu acmazsin yani :/
Aynen

2 bin stoktan sen alamıyorsan sorunu kendinde ara şu kafadan çıkın parasıyla değilmi istediğini yapar kimse laf edemez sanki bedava alıyor indirimli ürün alamayan biri hemen kimden çıkarsam diye bakınıp duruyor

Stok 2 olsun 20 olsun 2000 olsun farketmez isteyen istediğini alır satar. Ha memnun olmayabilirsiniz kimsenin umrunda değil. Sana mı lazımdı o sistem alsaydın o zaman. Adam sistemin geldiğini 2 gün sonradan öğreniyor zamanında al-sat yapana fırsatçı diyor. Al-sat yapana fırsatçı diyen ve konu açanlar da primcidir o zaman. Hepsine helali hoş olsun afiet olsun

Sahibinden de pc hocasının sistemleri muazzam başlıklarla piyasada. Bu nasıl bir şeydir ihtiyacı olanlar kampanya bekleyip uyguna sistem almanın peşinde bazıları sırf rant elde edebilmek için al sat yaparak insanları mağdur etmenin peşinde. keşke kampanyalı sistem için al sat yapanların önüne geçilecek bir sistem bulunsa ne kadar güze olurdu :/
Abi şunu anlayın artık "serbest piyasa" kapan alırda satarda onun malı

Ülkenin şu halinde fırsatları değerlendirebiliyor olmak epey artı sağlayan bir özellik. Ne yapsın insanlar?

Bakkallar fırsatçı beyler al-sat yapıyorlar. Unutmadan marketler, mağazalar hepsi fırsatçı :D?

Geri