Neler Yeni

AL SAT YAPAN FIRSATÇILAR

NotGonna

80+ Bronze
Eskidende al sat yapıyorlardı ama o zaman karakter diye bişey vardı her ucuz olana konmak gibi bir fırsatçılık yoktu. Amerikada mağazaları yağmalamak= Türkiyede her ucuz ürünü görüp alıp pahalıya satma fırsatçılığı. Ne alaka diyenler cevap vermesin bile
probleminiz ne kanka sizin sen 2 aydır pc arayan cocuksun onu hatırlıyorum her konuya girip pc önerisi yazıyosun 7k ya adam indirmili alıp satıyo sanane kardeşim sen alsaydın

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Lafini bilerek konus. Konuyu baska yere cekiyorsun agzimi bozdurtma benim bebe . Kendisi olsa almayacak sanki. Ister satar ister kullanir milletten sana ne. Gelip forumda ağlayacağına sende alsaydin tutan mi vardi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Azicik beyinin olsa karakter kelimesinin ne anlama geldigini ogrensen ne guzel olurdu. Firsatcilik kadar sacma bi kelime yok. Indirim olup birseyi alan herkes firsatci o zaman nasil sacma bi mantik bu. Hayir konuyu oradan amerikaya nasil bagladin. Devam böyle aynen
Karşıma çıkamayacak adam bana bebe diyor. Komik

TDK anlam:
fırsatçılık, -ğı
a. 1. Fırsatçı olma durumu. 2. Güç durumlarda, davranışlarını ahlak kuralları veya düzenli bir düşünceden çok, çıkarlarına uyacak biçimde ayarlamayı amaçlayan tutum, oportünizm.

fırsatçılık İng. opportunism
Güç durumlarda, uzak ve üstün amaçları bir yana bırakarak yalnızca içinde bulunulan koşullara göre davranma niteliği.

fırsatçılık İng. opportunism
Normalde zararsız olan bir bakterinin, bağışıklık sistemi yetersiz hastada enfeksiyona neden olması, oportünizm.

Bazıları, ülke laik dostum müslümanlıktan bahsetme diyecektir eminim ki. Ülkenin +%90 insanı müslüman olduğuna hemfikirizdir :) Siz batılılaşmaya devam edin. Geçmişini bilemeyen geleceğini belirleyemez. Bu konuyla ne ilgisi var diyecekler hiç demesin geçmişe girer Amerikadan ingiltereden fransadan soğuturum ömrü boyunca da gitmek istemez. Ben ampüle oy basmıyorum ama yinede gerçekleri gizlememek lazım. En masum devlette değiliz en kötü devlette değiliz. Bana alsaydın o zaman diyenlerde evin arkasında para ağacı veya arkamda güçlü birisi olduğunu düşünüyor galiba.

Son düzenleme:

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
2 bin stoktan sen alamıyorsan sorunu kendinde ara şu kafadan çıkın parasıyla değilmi istediğini yapar kimse laf edemez sanki bedava alıyor indirimli ürün alamayan biri hemen kimden çıkarsam diye bakınıp duruyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bundan sonra marketten mağaza dan vs bişey alma o zaman tamam aynı şey çünkü

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Stok 2 olsun 20 olsun 2000 olsun farketmez isteyen istediğini alır satar. Ha memnun olmayabilirsiniz kimsenin umrunda değil. Sana mı lazımdı o sistem alsaydın o zaman. Adam sistemin geldiğini 2 gün sonradan öğreniyor zamanında al-sat yapana fırsatçı diyor. Al-sat yapana fırsatçı diyen ve konu açanlar da primcidir o zaman. Hepsine helali hoş olsun afiet olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,108
İsim
Burak Karadağ
Serbest piyasa olduğu için kimseyi yargılamak hakkımız değildir.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
aglayarak günlügüne yazabilirsin 2 bin stok lu ürünüde kaç gün boyunca almayıp alanlara laf atmak nasıl bi karakter acaba :D

mythrowib

80+ Silver
Sahibinden de pc hocasının sistemleri muazzam başlıklarla piyasada. Bu nasıl bir şeydir ihtiyacı olanlar kampanya bekleyip uyguna sistem almanın peşinde bazıları sırf rant elde edebilmek için al sat yaparak insanları mağdur etmenin peşinde. keşke kampanyalı sistem için al sat yapanların önüne geçilecek bir sistem bulunsa ne kadar güze olurdu :/
Abi şunu anlayın artık "serbest piyasa" kapan alırda satarda onun malı

Eclipse

80+ Bronze
Ülkenin şu halinde fırsatları değerlendirebiliyor olmak epey artı sağlayan bir özellik. Ne yapsın insanlar?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
kusura bakma ama kaç gündür stokta duran sistemi alamıyorsan o senin beyinsizliğin.

En İyi Cevap
3
Bakkallar fırsatçı beyler al-sat yapıyorlar. Unutmadan marketler, mağazalar hepsi fırsatçı :D?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,024
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom