BERKANY
80+ Silver
Dahası
iki bin stoklu ürüne de şu konuyu acmazsin yani :/
probleminiz ne kanka sizin sen 2 aydır pc arayan cocuksun onu hatırlıyorum her konuya girip pc önerisi yazıyosun 7k ya adam indirmili alıp satıyo sanane kardeşim sen alsaydınEskidende al sat yapıyorlardı ama o zaman karakter diye bişey vardı her ucuz olana konmak gibi bir fırsatçılık yoktu. Amerikada mağazaları yağmalamak= Türkiyede her ucuz ürünü görüp alıp pahalıya satma fırsatçılığı. Ne alaka diyenler cevap vermesin bile
Karşıma çıkamayacak adam bana bebe diyor. KomikLafini bilerek konus. Konuyu baska yere cekiyorsun agzimi bozdurtma benim bebe . Kendisi olsa almayacak sanki. Ister satar ister kullanir milletten sana ne. Gelip forumda ağlayacağına sende alsaydin tutan mi vardi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Azicik beyinin olsa karakter kelimesinin ne anlama geldigini ogrensen ne guzel olurdu. Firsatcilik kadar sacma bi kelime yok. Indirim olup birseyi alan herkes firsatci o zaman nasil sacma bi mantik bu. Hayir konuyu oradan amerikaya nasil bagladin. Devam böyle aynen
Ayneniki bin stoklu ürüne de şu konuyu acmazsin yani :/
Abi şunu anlayın artık "serbest piyasa" kapan alırda satarda onun malıSahibinden de pc hocasının sistemleri muazzam başlıklarla piyasada. Bu nasıl bir şeydir ihtiyacı olanlar kampanya bekleyip uyguna sistem almanın peşinde bazıları sırf rant elde edebilmek için al sat yaparak insanları mağdur etmenin peşinde. keşke kampanyalı sistem için al sat yapanların önüne geçilecek bir sistem bulunsa ne kadar güze olurdu :/