bunları örneklermisin peki hangi işlemciler olduğunuİşlemci işine girmeni öneririm.eski ama güçlü işlemcileri aliexpress den 100 TL ye satın alıp türkiye'de az bulunduğu için 200-220 TL ye letgoda okutabiliyorsun
benim bildiğim onu birtek araba galerileri yapıyor ucuza alıp pahalıya satmak ama bilmiyorum para kazanma olasılığınvar ama çok kazanamassınArkadaşlar internetten ürün alıp, Letgo gibi yerlerde satmak istiyorum.
Sizce bu şekilde kâr elde edebilir miyim?
Ne tür ürünler satmalıyım?
ben bu işin bizzat içindeyim çok fazla kar varArkadaşlar internetten ürün alıp, Sahibinden gibi yerlerde satmak istiyorum.
Sizce bu şekilde kâr elde edebilir miyim?
Ne tür ürünler satmalıyım?
aga ben ya aliexpressten parça alıyorum yada ikinci el takip ediyorum bazen insanlar çok ucuza ilan koyuyo bazen de pazarlık ile çok ucuza geliyo al sat yapmanın kötü tek yönü kargo fiyatları anlaşmalı firman yoksa çok deli kargo paraları giriyoal satla deli paralar kazanmış insanım.hype işindeyim ben ince detaylarla deli paralar kazanırsın ben hep fiyatı artan ürünleri satıyorum azalma ihtimali yani indirim gelme ihtimalinden dolayı kazanamazsın.
yüksek fiyatlı ürünler satıyorum ben yüksek karlı o yüzden sıkıntı olmuyo öbür türlü ufak karla bide kargoaga ben ya aliexpressten parça alıyorum yada ikinci el takip ediyorum bazen insanlar çok ucuza ilan koyuyo bazen de pazarlık ile çok ucuza geliyo al sat yapmanın kötü tek yönü kargo fiyatları anlaşmalı firman yoksa çok deli kargo paraları giriyo