Neler Yeni

Al Sat Yaparak Para Kazanmak

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,153
Arkadaşlar internetten ürün alıp, Sahibinden gibi yerlerde satmak istiyorum.
Sizce bu şekilde kâr elde edebilir miyim?
Ne tür ürünler satmalıyım?

Son düzenleme:
letgodan al sat yaparsan ürün başına alırsın 50 lira falan. Daha çok kulaklık ve hoparlörler iyi gidiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

insanlar internette daha ucuzu varken senden almazlar.

Kısa sürede çok kar ettirmiyor ama aldığınız ürünün birkaç ay elinizde kalacağını göze alırsanız güzel karlar elde edebilirsiniz. Ne kadar kazanacağınız da başlarken ki bütçenize bağlı.

İşlemci işine girmeni öneririm.eski ama güçlü işlemcileri aliexpress den 100 tl ye satın alıp türkiye'de az bulunduğu için 200-220 tl ye letgoda okutabiliyorsun

İşlemci işine girmeni öneririm.eski ama güçlü işlemcileri aliexpress den 100 TL ye satın alıp türkiye'de az bulunduğu için 200-220 TL ye letgoda okutabiliyorsun
bunları örneklermisin peki hangi işlemciler olduğunu

Arkadaşlar internetten ürün alıp, Letgo gibi yerlerde satmak istiyorum.
Sizce bu şekilde kâr elde edebilir miyim?
Ne tür ürünler satmalıyım?
benim bildiğim onu birtek araba galerileri yapıyor ucuza alıp pahalıya satmak ama bilmiyorum para kazanma olasılığınvar ama çok kazanamassın

diyelim ki gaming gecesinden 100tl indirimli bir klavye aldık. aldık test ettik evet çalışıyor sorun yok. bu normalden 50tl az fiyata satılsa 50tl kardasın. ama bu 50tl falan pek iyi değil 50tl için 300tllik ürün almak da mantıksız sonra elinde kalınca zarar.

al satla deli paralar kazanmış insanım.hype işindeyim ben ince detaylarla deli paralar kazanırsın ben hep fiyatı artan ürünleri satıyorum azalma ihtimali yani indirim gelme ihtimalinden dolayı kazanamazsın.

al satla deli paralar kazanmış insanım.hype işindeyim ben ince detaylarla deli paralar kazanırsın ben hep fiyatı artan ürünleri satıyorum azalma ihtimali yani indirim gelme ihtimalinden dolayı kazanamazsın.
aga ben ya aliexpressten parça alıyorum yada ikinci el takip ediyorum bazen insanlar çok ucuza ilan koyuyo bazen de pazarlık ile çok ucuza geliyo al sat yapmanın kötü tek yönü kargo fiyatları anlaşmalı firman yoksa çok deli kargo paraları giriyo

aga ben ya aliexpressten parça alıyorum yada ikinci el takip ediyorum bazen insanlar çok ucuza ilan koyuyo bazen de pazarlık ile çok ucuza geliyo al sat yapmanın kötü tek yönü kargo fiyatları anlaşmalı firman yoksa çok deli kargo paraları giriyo
yüksek fiyatlı ürünler satıyorum ben yüksek karlı o yüzden sıkıntı olmuyo öbür türlü ufak karla bide kargo :(

Geri