Hangi 550 yi alayim birazda aslında wifi li diye tercih etmiştimEvet hocam simdiden hayiri olsun, fakat X570 bence gerek yok B550 ilede ayni seyler yapilabiliyor X570 in sadece O.C potansiyeli daha yuksek ve profosyonel kullanim icin.
B550 nin de wifi li olan modelleri var hocam butceniz nedir.Hangi 550 yi alayim birazda aslında wifi li diye tercih etmiştim
Farketmez bütçe çok uçuk olmadıkçaB550 nin de wifi li olan modelleri var hocam butceniz nedir.
Ben pc iilerimden fazla anlamıyorum link atar mısınız?Peki önereyim, birde bir sey daha söylemek istiyorum bence 12. nesil bir intel islemci almanizi öneririm Z690 soketli bir anakart en azindan ileride 13. nesil gecersiniz ve ekran kartiniz en tepe islemcileri rahatca besliyor, 5800x3d iyi olabilir fakat bence ileriye dönukluk olmasi acisindan 12. nesil tercih edilebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus ROG Strix B550-F Gaming WiFi II tercih edilebilir fakat bir bilgim yok daha bilgili arkadaslar yardimci olacaktir.
EvetAlmanyada mi yasiyorsunuz hocam.
Discordunuz var mıdır?Evet
İntelle ilgili bişey yazdın ya ona dedim link diye
İşlemciyle anakart için 600 euro gibi bir bütçem varAlmanyada mi yasiyorsunuz hocam.
Evet var hocamEvet
İntelle ilgili bişey yazdın ya ona dedim link diye
Discordunuz var mıdır?
Ordan konuşabilir miyiz verirseniz?Evet var hocam
Olur hocam fakat benim discord yazi sitilim degisik oldugu icin direkst yazamiyorum ancak telefondan girip kopyalamam gerekiyor ve suanda dersin icerisindeyim isterseniz siz verin direkt arkadaslik atayim.Ordan konuşabilir miyiz verirseniz?