tabi o mantıklı ama aynı sistem gaming gecesinde daha uyguna geliyoryok hayir @jombo nun topladigi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yinede ben olsam 5080i tercih ederim sanırım.
tabi o mantıklı ama aynı sistem gaming gecesinde daha uyguna geliyoryok hayir @jombo nun topladigi
eger ki parcalardan kismaniz gerekmez ise tabii ki alabiliyorsaniz alin, en iyilerrine layiksiniz. ama tabi gidip anakarttan, kasa psudan butce kesmeniz gerekirse hic gerek yoktabi o mantıklı ama aynı sistem gaming gecesinde daha uyguna geliyor
yinede ben olsam 5080i tercih ederim sanırım.
katılıyorum hocam ama @jombo hocamın topladığı sistemde bitfenix psu yerine yakın fiyatlara daha iyi bir marka tercih edilebilir sanki. bitfenix psuları nasıl bilgim yok fakat sıvı soğutmaları rezalet olduğu için marka genel olarak güven vermiyor banaeger ki parcalardan kismaniz gerekmez ise tabii ki alabiliyorsaniz alin, en iyilerrine layiksiniz. ama tabi gidip anakarttan, kasa psudan butce kesmeniz gerekirse hic gerek yok
ama kendisinin butcesini cok asiyorsa diye dedim
iyidir ya bitfenix, ben de marka takintiliyim ama yine de sorun olmaz, hem o butcedde baska psu scenekleri dde bulunabilir eger zorlanirsa.katılıyorum hocam ama @jombo hocamın topladığı sistemde bitfenix psu yerine yakın fiyatlara daha iyi bir marka tercih edilebilir sanki. bitfenix psuları nasıl bilgim yok fakat sıvı soğutmaları rezalet olduğu için marka genel olarak güven vermiyor bana
PSU alırken markaya en son bakılır. Bitfenix PSU üretmiyor zaten. O model NZXT C1200 2023 ile aynı platforumu kullanıyor. Tek farkları dış kasa bileşenler ve marka.katılıyorum hocam ama @jombo hocamın topladığı sistemde bitfenix psu yerine yakın fiyatlara daha iyi bir marka tercih edilebilir sanki. bitfenix psuları nasıl bilgim yok fakat sıvı soğutmaları rezalet olduğu için marka genel olarak güven vermiyor bana
dediğim gibi hocam psu bilgim kısıtlı, doğrudur benim sadece bitfenixe bir garezim var.PSU alırken markaya en son bakılır. Bitfenix PSU üretmiyor zaten. O model NZXT C1200 2023 ile aynı platforumu kullanıyor. Tek farkları dış kasa bileşenler ve marka.