Neler Yeni

Laptop alacağım çok kararsızım lütfen yardım edin

B@rtu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bartu
Bu forumda çok çoluk çocuk dolaşıyor ve hayatında 3 cihazdan daha fazla görmemiş çocukların hiç kullanmamış cihazlar hakkında çok yorumu bak ben seni uyarıyorum, burada bu çocuklara aldanıp bilgisayar aldıktan sonra sorunlarla karşılaşıp konu açan insanlar var hp omen 17 yi bizzat bende var ve ben alınmaz diyorum rezalet cihaz keza victus serisi de öyle bende vardı aldım ve iade ettim.

Kullanıp önermiyor oluşunuz benim için önemli. Acer nitro, msi katana ve asus rog serilerine de bakacağım

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Akca
Bu forumda çok çoluk çocuk dolaşıyor ve hayatında 3 cihazdan daha fazla görmemiş çocukların hiç kullanmamış cihazlar hakkında çok yorumu bak ben seni uyarıyorum, burada bu çocuklara aldanıp bilgisayar aldıktan sonra sorunlarla karşılaşıp konu açan insanlar var hp omen 17 yi bizzat bende var ve ben alınmaz diyorum rezalet cihaz keza victus serisi de öyle bende vardı aldım ve iade ettim
Piyasa da bir sürü marka model var bir sürü de kullanıcı var bu modelleri. Her markadan memnun olan da var memnun olmayanda. Sen memnun olmadın diye tüm kullanıcılar memnun olmayacak yada o model kötü diye bir sonuca varılmaz. Victuslar alınmaz demişsin ben kullanıyorum çokta memnunum. Önerdiğin acer dan memnun olan da var olmayanda çıkar.

Farex

80+ Silver
Piyasa da bir sürü marka model var bir sürü de kullanıcı var bu modelleri. Her markadan memnun olan da var memnun olmayanda. Sen memnun olmadın diye tüm kullanıcılar memnun olmayacak yada o model kötü diye bir sonuca varılmaz. Victuslar alınmaz demişsin ben kullanıyorum çokta memnunum. Önerdiğin acer dan memnun olan da var olmayanda çıkar.
Kardeşim sana yığınla atarım. Kanıtları ile ki burada açılan konuların haddi var hesabı yok ısınma sorunu keza. Sadece benim demem değil mesela milletin yaşadığı sorunları bende yaşadım, zaten sorunsuz ürün yok az sorunlu var çok sorunlu var bu ayrımı yapamıyorsan konuşma kardeşim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanıp önermiyor oluşunuz benim için önemli. Acer nitro, msi katana ve asus rog serilerine de bakacağım
Örnek bir konu detaylıca okuyun kardeşlerim sadece size bir konuda açıklık getirecektir.

B@rtu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bartu
Kardeşim sana yığınla atarım. Kanıtları ile ki burada açılan konuların haddi var hesabı yok ısınma sorunu keza. Sadece benim demem değil mesela milletin yaşadığı sorunları bende yaşadım, zaten sorunsuz ürün yok az sorunlu var çok sorunlu var bu ayrımı yapamıyorsan konuşma kardeşim.

Örnek bir konu detaylıca okuyun kardeşlerim sadece size bir konuda açıklık getirecektir.

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...165hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004AFTK7
Biraz araştırdım ama 4070 li olanlarda bariz fiyat farkı var 4060 olmasına rağmen 140watt olması ise iyi gözüküyor bu laptop hakkındaki görüşünüz nedir önerir misiniz ?

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Akca
5. Sayfasında victus 16 ların iyi olduğunu victus 15 leri gömdüğün konuyumu diyorsun :) Şimdide victus 16 lar alınmaz diyorsun. Tamam forumun en bilgilisi sensin. Neyse senle bu konuda tartışarak arkadaşın konusunu meşgul etmeye gerek yok.

Farex

80+ Silver
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...165hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004AFTK7
Biraz araştırdım ama 4070 li olanlarda bariz fiyat farkı var 4060 olmasına rağmen 140watt olması ise iyi gözüküyor bu laptop hakkındaki görüşünüz nedir önerir misiniz ?
Alınır bu.

Fakat ekranı bunun 1080 p benim attığım acer nitro 16 yı almak daha iyi olur hem 2k ekran hem güzel fiyat hemde 5 bin tl ye uyguna alığ üstüne 2 tb m2 ekletirsin.

Top Bottom