Neler Yeni

Alacağım PC amaçlarıma uygun mu?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Macbook bu işlerde üstteki PC den daha iyi performans vereceğine eminmisin sonuçta bu toplama daha güçlü değil mi taşınabilirliği mesele aypmazsak
oyun anlamında genel olarak daha güçlü ama mac zaten photoshop edit ve yazılım için kullanılıyor daha çok yazılımda ve hack işlerinde çok daha iyi performans verir 1080p editte de gayet akıcı olarak zorlanmadan yapar photoshopuda aynı şekilde gayet iyi bir şeklide yapar

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Ahmet Deniz

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Ekran kartını RTX 2060 da seçebilirsiniz, RTX 3000 serisinden daha uygun fiyatlı bir kart gelirse(3050?) o da olabilir.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
oyunda zaten veremez macbook oyun bilgisayarı değil ama yazılım tarzı işlerde çok daha iyi performans verir
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk monster alacağına PC yi topla daha iyi bence ya o PC yi topla yada mac al
Tamamdır ilginiz için teşekkürler

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
ama bütçeni fazla zorlama paran macbook a yetmiyorsa boşver PC yi topla
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir şey değil
Yani şöyle bi durum da var ben macbook alsam 4 sene sonra eskiyecek satsan satılmaz çünkü daha yenileri çıkıyor her sene ama bu pc yi toplasam ileride en azından satarım ama macbook daha çok performans verir zaten üniye geçince laptop şart ama şimdi alsam ileride hine yenilemek zorunda kalıcam
Zaten pc yi alsam hine ileride satıcam macbook satmak zor olacağı için pc alayım ben en iyisi üni ye geçerken laptopa dönerim artık param yettiği kadar

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yani şöyle bi durum da var ben macbook alsam 4 sene sonra eskiyecek satsan satılmaz çünkü daha yenileri çıkıyor her sene ama bu PC yi toplasam ileride en azından satarım ama macbook daha çok performans verir zaten üniye geçince laptop şart ama şimdi alsam ileride hine yenilemek zorunda kalıcam
Zaten PC yi alsam hine ileride satıcam macbook satmak zor olacağı için PC alayım ben en iyisi üni ye geçerken laptopa dönerim artık param yettiği kadar
mantıklı bi olay böyle yapabilirsin

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Top Bottom