Neler Yeni

Alacağım pingi nasıl öğrenebilirim

hamzaersoy

80+ Bronze
ping sorunları yüzünden iss değiştireceğim şu anda istanbul serverlarında 30 35ms arası alıyorum fakat iss değiştikten sonra aynı değerleri almaktan korkuyorum konumumu girerek hangi sağlayıcıdan tahmini kaç ms alacağımı görmenin bir yolu var mı

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
Eren
ping sorunları yüzünden iss değiştireceğim şu anda istanbul serverlarında 30 35ms arası alıyorum fakat iss değiştikten sonra aynı değerleri almaktan korkuyorum konumumu girerek hangi sağlayıcıdan tahmini kaç ms alacağımı görmenin bir yolu var mı
şuanda nerede yaşıyorsun? şuan kullandığın iss nedir?

hamzaersoy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuanda nerede yaşıyorsun? şuan kullandığın iss nedir?
ıspartadayım ve vipnet kulanıyorum. sadece 5 6 tane çevre şehre(uşak ısparta aydın burdur manisa afyon izmir) hizmet veriyorlar ve türk telekomdan bağımsız, kendi altyapılarını kullanıyorlar. zaten o yüzden ping değerlerim sabit 35. ama modem ayarlarına girerken şifre olarak "superonline" yazıyorum bilmiyorum bir alakası var mı ama söyleyeim dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

1728658240478.png

şu an iyi bile gözüküyor ortalamasına göre yani

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
Eren
ıspartadayım ve vipnet kulanıyorum. sadece 5 6 tane çevre şehre(uşak ısparta aydın burdur manisa afyon izmir) hizmet veriyorlar ve türk telekomdan bağımsız, kendi altyapılarını kullanıyorlar. zaten o yüzden ping değerlerim sabit 35. ama modem ayarlarına girerken şifre olarak "superonline" yazıyorum bilmiyorum bir alakası var mı ama söyleyeim dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
şu an iyi bile gözüküyor ortalamasına göre yani
@Lady-Of-Ice yardımcı olabilir.

hamzaersoy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mert1337

80+

Konu'ma göz atabilirsin, GIBIRNet'in gecikme haritası var kontrol edebileceğiniz.

Top Bottom