Öneri ALAKASIZ BİR ÜNÜVERSİTE GELDİ

Son tercihim çıktı benimki. İzmir,Kocaeli, Eskişehir yerine Sakarya çıktı hayırlısı inşallah

Bana da öyle oldu 6. Tercihine sıralamam rahat yetiyordu 11. Sıra geldi ben 148k yaptım gelen yer 180k
Benim sıralama da 120k normalde 2. tercih geçen sene 136 ile kapatan bekliyorum 3. 150 küsürle kapatan geldi. Ama kontenjanlar fena azalmış

Ea 800k yapmisin bide utanmadan uni yaziyorsun. Neyse gecmis olsun diyelim.
Çok haklı yorum, büyük ihtimalle EA için çalışan 800K kişi bile yoktur bazı sayısal girenler sadece matematikle geçmiştir.

Ama burada daha sıkıntılı olan durum “gelse gitmem” denecek bir yerin listeye yazılması. Listenin 20 sırasına bile gitmek istemediğiniz yer yazmayın. Gerçi o psikolojiyi de anlayabiliyorum açıkta kalma korkusu oluyor biraz.

Benim sıralama da 120k normalde 2. tercih geçen sene 136 ile kapatan bekliyorum 3. 150 küsürle kapatan geldi. Ama kontenjanlar fena azalmış
Sivas 1k yukarıdaydı belki gelir dedim ama Giresun 20k daha düşüktü kesin gelmeliydi 50k düşük olan Gümüşhane geldi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bana da öyle oldu 6. Tercihine sıralamam rahat yetiyordu 11. Sıra geldi ben 148k yaptım gelen yer 180k
Birebir aynı durumu yaşadım. 144bin yaptım 161’lik elektrik elektronik mühendisliği istiyordum gelmedi maalesef. ÖSYM tarihinden belli kapattığı bütün sıralamalara puanım yetiyordu ama bu sene denk gelene bak 🙂
Biyomedikal mühendisliği geldi, istemiyordum açıkçası ama bu da gelmese açıkta kalmıştım

üniversite yazamayan birinin üniversite kazandığı yerdir Türkiye

Hocam benimki 2 yıllık makine. Sıralama 950 bindi. Sizin sıralama kaç hangi bölüm?
250 bindi sıralamam 325 binde ki sakarya işletme yazdım gelmedi pamukkale işletme yazdım 370 bin gelmedi mugla işletme geldi 440 binden 190 bin geriye yerleştik

Geri