Alan Wake ll Torrent'e Düştü!

Reaksiyon skoru
131
Uygunsuz içerik

Alan Wake ll

Alan Wake 2: 2023 Yapımı psikolojik hayatta kalma ve korku deneyimi yaşatan seri oyunun 2.ci sürümü
en yeni grafiği ile sunuldu, en çok katılan kitaplar arasında, oyuna uyarlanmış yeni hikayesi
ve ürkütücü atmosferi ile, korku ve gizemi tam yaşayın seri oyunun en unutulmaz karakter ve konusu ile eşsiz oyun
keyfi sizi bekliyor.

Alan Wake 2 PC Sistem ve Gereksinimi

Ram:
16 GB+ Ve üstü + bellek
HDD: 65 GB +Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 2060+ ve + radeon rtx 6600+
Windows: (64-Bit) 11+10
DX: 11 Sürüm ++İşlemci: Intel Core i5-7600+ ve üstü +

İndirme Linki:

URL Kaldırılmıştır

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
En bilindik torrent sitelerinde bulabilirsiniz, iyi ki para vermemişim, hesap satın almışım.

Bu gün baya bi inceleme fırsatım oldu, oyundan o kadar sıkıldım ki cheat engine'den 2x hıza alıp oynadım, ingilizcem c1 seviyesinde, anlamama rağmen çok çok çok sıkıldım oyundan... Grafikleri Oyun Fizikleri dışında hikaye pek ı ı...
İlk 2 saat çok sıktı beni inşallah açılır...

alan wake çok sıkıcı bi oyun zaten genel olarak nası oynuyo insanlar anlamıyorum

En bilindik torrent sitelerinde bulabilirsiniz, iyi ki para vermemişim, hesap satın almışım.

Bu gün baya bi inceleme fırsatım oldu, oyundan o kadar sıkıldım ki cheat engine'den 2x hıza alıp oynadım, ingilizcem c1 seviyesinde, anlamama rağmen çok çok çok sıkıldım oyundan... Grafikleri Oyun Fizikleri dışında hikaye pek ı ı...
Ne ara düştü hızlı gelmiş :D

İndiresim kaçtı 3 yorum var 2 tanesi sıkıcı demiş :D

Alan Wake ll

En bilindik torrent sitelerinde bulabilirsiniz, iyi ki para vermemişim, hesap satın almıştım.

Adam ya adam geldi adam

oyun daha dün yayınlandı arkadaş firma biraz para kazansaydı

Son düzenleme:
Geri