Neler Yeni

Alarm olmasına rağmen uyanamıyorum

efeleow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mehmet Efe
Arkadaşlar bu sorun komik gelebilir belki ama 3 gündür bu problemi yaşıyorum ve gördüğüm rüyalar çok gerçekçi olması yanı sıra uyanamıyorum ve geç kalkıyorum alarm olmasına rağmen. Başına gelen var mı bu problem nasıl geçer?

CharlesPolat

80+ Bronze
Arkadaşlar bu sorun komik gelebilir belki ama 3 gündür bu problemi yaşıyorum ve gördüğüm rüyalar çok gerçekçi olması yanı sıra uyanamıyorum ve geç kalkıyorum alarm olmasına rağmen. Başına gelen var mı bu problem nasıl geçer?
Daha erken yat yoruluyorsundur

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Tuğra

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Aslında sebebi çok belli. İnsanlar uyurken hodri hormonu sağlar, bu hormon uyurken uyanık kalmak gibi bir şey. Vücut dışarıya her zaman açık olur ve dış tepkilere sebebiyet verilebilir. Fakat vücut yeteri kadar enerji alamaz ise yani oruç falan tutuyorsan yada yetersiz besleniyorsan bu hormon salgılanmaz, vücut tamamen kapanır. Ölü gibi yatmak terimi de buradan gelir. Hodri hormonu en çok muzda bulunur 2-3 muz yersen bu sorunu rahatlıkla atlatabilirsin falan diye bilimsel bir şey yazmak isterdim ama her şeyi salladım. Keşke bu kadar bilgili olsaydım. Yoruluyor falan olabilirsin yorulunca daha çok uyunuyor ya o hesap.

CharlesPolat

80+ Bronze
Soyle boş boş öneriler sunmayin sırf mesaj kasmak için çok klişe şeyleri söyleyip duruyorsunuz
Ne alaka boş öneri kardeşim bende aynı şekil sorunlar yaşıyorum eğer yorgunsam spor sonrası daha erken yatmaya çalışıyorum diğer türlü alarm çalmasına rağmen kalkamadığım zaman oluyor

Zzabuza

80+ Bronze
Bende böyle olduğunu sanıyordum sonra kendimi uyurken videoya aldım ve uyku sırasında alarmı kapattığımı anladım

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Ben dibimde telefon olduğu halde uyanamıyorum peder kalkıyor kapat lan diyor şunu o zaman kalkıyorum:D:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,071,657
Üyeler
170,232
Son üye
babaxde
Top Bottom