G GOTEDOMA0 80+ Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 125 Reaksiyon skoru 24 14 Nisan 2025 #1 Arkadaslar ıos 18 cıhazımda Itunestan aldıgım sesın ıstedıgım kısmını nasıl alarm sesı yapacagım ? Alıyorum fakat sadece başı çalınıyor .
Arkadaslar ıos 18 cıhazımda Itunestan aldıgım sesın ıstedıgım kısmını nasıl alarm sesı yapacagım ? Alıyorum fakat sadece başı çalınıyor .
R RolandoHoppe 80+ Katılım 22 Nisan 2025 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 22 Nisan 2025 #2 GOTEDOMA0 yazmış: Arkadaslar ıos 18 cıhazımda Itunestan aldıgım sesın ıstedıgım kısmını nasıl alarm sesı yapacagım ? Alıyorum fakat sadece başı uno online çalınıyor . Devamı için tıklayın... Merhaba GOTEDOMA0! App Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz, Şarkıyı içe aktarın, Kırpmak istediğiniz kısmı seçin, Parçayı 30 saniyeye kadar kırpın, Paylaş, Zil Sesi Olarak Dışa Aktar seçeneğini kullanın.
GOTEDOMA0 yazmış: Arkadaslar ıos 18 cıhazımda Itunestan aldıgım sesın ıstedıgım kısmını nasıl alarm sesı yapacagım ? Alıyorum fakat sadece başı uno online çalınıyor . Devamı için tıklayın... Merhaba GOTEDOMA0! App Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz, Şarkıyı içe aktarın, Kırpmak istediğiniz kısmı seçin, Parçayı 30 saniyeye kadar kırpın, Paylaş, Zil Sesi Olarak Dışa Aktar seçeneğini kullanın.