ne zaman acılıyorduMerak ettim acaba kimler başlayacak. Ben başlamayı düşünüyorum.
sanırım Dil desteğide geliyormuş bu sunucuyla. Başlanır mı ne dersin ? İlk defa mmorpg oynayacağım.Aslında açıldı ama şu anda sadece para ile erken erişim alanlara. 29'unda herkese açılacak.
sanırım Dil desteğide geliyormuş bu sunucuyla. Başlanır mı ne dersin ? İlk defa mmorpg oynayacağım.
Dil desteği gelirse harika olur. Dil desteği hakkında bir bilgim yok ama ben başlamayı düşünüyorum. Daha önce west'te biraz oynadım. Aslında eğlenceli ve çok sistemli bir oyun.
hocam steam de Türkçe var gözüküyor haberin olsun.Dil desteği gelirse harika olur. Dil desteği hakkında bir bilgim yok ama ben başlamayı düşünüyorum. Daha önce west'te biraz oynadım. Aslında eğlenceli ve çok sistemli bir oyun.
Nasil oyun baslanir mi
oyundaki herşeyi playerlar ürettiği için ne kadar kasarsanız o kadar önde olursunuz ha birde pvpde pattis olunca itemleriniz gider ek olarak guildsiz yada arkadaş ortamsız oynayamasınız pattis ederler bilesinizultima online denediyseniz seversiniz