Alcatel 1T10 Tablet Alınır mı?

lerensavasl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,225
A101'de 700TL 'ye satılıyor. Kardeşim bunun ile oyun oynayıp, TikTok ve YouTube gibi platformları kullanabilir mi? Aşırı iyi bir cihaz aramıyoruz. Zaten bir kaç gün önce yine tablet konuları açmıştım. Şuanda böyle bir tablete denk geldik ve sormak istedim. Ne düşünüyorsunuz? PUBG gibi Wild Rift gibi çok güçlü oyunlar değil de, Brawl Stars ve tipik bebek giydirmece falan filan oyunları oynuyor. Yorumunuz nedir?

Şimdi baktım da 1GB RAM, 16GB depolama diyor. Çocuk kullanımı için bile alınmaz hocam.

A101'de 700TL 'ye satılıyor. Kardeşim bunun ile oyun oynayıp, TikTok ve YouTube gibi platformları kullanabilir mi? Aşırı iyi bir cihaz aramıyoruz. Zaten bir kaç gün önce yine tablet konuları açmıştım. Şuanda böyle bir tablete denk geldik ve sormak istedim. Ne düşünüyorsunuz? PUBG gibi Wild Rift gibi çok güçlü oyunlar değil de, Brawl Stars ve tipik bebek giydirmece falan filan oyunları oynuyor. Yorumunuz nedir?
hocam bütçenizi arttırmanızı tavsiye ederim zira bu tabletin kullanım ömrü kısa olacaktır 2 gb ram 32 gb depolama tavsiye ederim fakat eğer bütçenizi arttıramıyorsanız bunu alıp micro sd yuvası varsa takmanızı tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,410
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri