akakçeden tek tek bakınca 84400 tutuyor. Kasa, psu ve soğtucu eklemeden diğer parçalar 41k tutuyor zaten siz neden 10k daha ucuza gelebileciğini söyledinizEkran kartın 31k.
Diğer parçalara 50k verdiğinizi düşünmek biraz saçma geldi bana. 35-40k'ya da toplanırdı o parçalar. Yani bi 10k pahalı aldığını düşünüyorum. Hepsini o resmini attığın siteden topladığın için kaynaklandığını düşünüyorum bu durumun.
bu kadar para verip 5070'li sistem toplamak istemedim eğer bildiğiniz 9070xt'li sistem varsa çok mutlu olurum yinede teşekkürler![]()
Sinerji Koios MSI GeForce RTX5070 Ventus 2X OC 12GB Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Koios MSI GeForce RTX5070 Ventus 2X OC 12GB Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir bak
hemen atayımakakçeden tek tek bakınca 84400 tutuyor. Kasa, psu ve soğtucu eklemeden diğer parçalar 41k tutuyor zaten siz neden 10k daha ucuza gelebileciğini söylediniz
bu kadar para verip 5070'li sistem toplamak istemedim eğer bildiğiniz 9070xt'li sistem varsa çok mutlu olurum yinede teşekkürler
'75-80k bütçem var masaüstü pc önerisi' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/75-80k-butcem-var-masaustu-pc-onerisi.1188005/post-10689081
O parçayı alma kardeşim. Herseyin illa en pahalısını almak istiyorsan alırsın tabii 84400 de tutar 100bin de.akakçeden tek tek bakınca 84400 tutuyor. Kasa, psu ve soğtucu eklemeden diğer parçalar 41k tutuyor zaten siz neden 10k daha ucuza gelebileciğini söylediniz
bu kadar para verip 5070'li sistem toplamak istemedim eğer bildiğiniz 9070xt'li sistem varsa çok mutlu olurum yinede teşekkürler
ben tartışma havası yaratmak istemedim zaten neden sanki kavga ediyormuşum gibi algıladın ki?O parçayı alma kardeşim. Herseyin illa en pahalısını almak istiyorsan alırsın tabii 84400 de tutar 100bin de.
Benimle tartışmayı devam ettirmek istiyorsan parçaların fiyatlarını link olarak koy. Ben sana mantıklı fiyatta ve aynı kalitede parçayı atarım. Atmak Istemezsen de isteme
hocam teşekkür ederim fakat daha pahalı ve parçaları daha kötü yinede saolun![]()
Sinerji Lotus Gigabyte Radeon RX9070XT Gaming OC 16GB Ryzen 5 7500X3D 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Lotus Gigabyte Radeon RX9070XT Gaming OC 16GB Ryzen 5 7500X3D 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
alacağın marka kalteyi fazlasıyla etkiler hem sana burada zorla cevap verdiren yok boş laf geveleme buradaO parçayı alma kardeşim. Herseyin illa en pahalısını almak istiyorsan alırsın tabii 84400 de tutar 100bin de.
Benimle tartışmayı devam ettirmek istiyorsan parçaların fiyatlarını link olarak koy. Ben sana mantıklı fiyatta ve aynı kalitede parçayı atarım. Atmak Istemezsen de isteme
hocam bilgisayarın anakart , ssd ve işlemcisi yükselmiş fakat kasa , psu , soğutma ve ekrankartından (sapphire düz versiyonu en son sorunluydu diye hatırlıyorum nitro+ modeli olmadıkça bulaşmayın bence hocam) fazla feragat edildiğini düşünüyorum 1000tl fark için gerek olduğunu düşünmüyorum yardımlarınız için teşekkürler'75-80k bütçem var masaüstü pc önerisi' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/75-80k-butcem-var-masaustu-pc-onerisi.1188005/post-10689081