Aldığım bilgisayar fiyatına değer mi? iptal şansım var daha iyi seçenek var mı?

xBuio

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
81.30188
1765130807931.webp

81.301,88 TL tuttu

Ekran kartın 31k.
Diğer parçalara 50k verdiğinizi düşünmek biraz saçma geldi bana. 35-40k'ya da toplanırdı o parçalar. Yani bi 10k pahalı aldığını düşünüyorum. Hepsini o resmini attığın siteden topladığın için kaynaklandığını düşünüyorum bu durumun.

Ekran kartın 31k.
Diğer parçalara 50k verdiğinizi düşünmek biraz saçma geldi bana. 35-40k'ya da toplanırdı o parçalar. Yani bi 10k pahalı aldığını düşünüyorum. Hepsini o resmini attığın siteden topladığın için kaynaklandığını düşünüyorum bu durumun.
akakçeden tek tek bakınca 84400 tutuyor. Kasa, psu ve soğtucu eklemeden diğer parçalar 41k tutuyor zaten siz neden 10k daha ucuza gelebileciğini söylediniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir bak
bu kadar para verip 5070'li sistem toplamak istemedim eğer bildiğiniz 9070xt'li sistem varsa çok mutlu olurum yinede teşekkürler

akakçeden tek tek bakınca 84400 tutuyor. Kasa, psu ve soğtucu eklemeden diğer parçalar 41k tutuyor zaten siz neden 10k daha ucuza gelebileciğini söylediniz

bu kadar para verip 5070'li sistem toplamak istemedim eğer bildiğiniz 9070xt'li sistem varsa çok mutlu olurum yinede teşekkürler
hemen atayım

O parçayı alma kardeşim. Herseyin illa en pahalısını almak istiyorsan alırsın tabii 84400 de tutar 100bin de.
Benimle tartışmayı devam ettirmek istiyorsan parçaların fiyatlarını link olarak koy. Ben sana mantıklı fiyatta ve aynı kalitede parçayı atarım. Atmak Istemezsen de isteme

O parçayı alma kardeşim. Herseyin illa en pahalısını almak istiyorsan alırsın tabii 84400 de tutar 100bin de.
Benimle tartışmayı devam ettirmek istiyorsan parçaların fiyatlarını link olarak koy. Ben sana mantıklı fiyatta ve aynı kalitede parçayı atarım. Atmak Istemezsen de isteme
ben tartışma havası yaratmak istemedim zaten neden sanki kavga ediyormuşum gibi algıladın ki?

alacağın marka kalteyi fazlasıyla etkiler hem sana burada zorla cevap verdiren yok boş laf geveleme burada

hocam bilgisayarın anakart , ssd ve işlemcisi yükselmiş fakat kasa , psu , soğutma ve ekrankartından (sapphire düz versiyonu en son sorunluydu diye hatırlıyorum nitro+ modeli olmadıkça bulaşmayın bence hocam) fazla feragat edildiğini düşünüyorum 1000tl fark için gerek olduğunu düşünmüyorum yardımlarınız için teşekkürler

Bence fena değil. Her zaman en en en optimum bulmak bi noktada çok yorucu olabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,756
Üyeler
185,947
Son üye
ardakeenJ
Geri