Çözüldü✓ Aldığım ekran kartı görselde ki ile bir değil

g20x10

80+
Reaksiyon skoru
27
Merhabalar geçen hafta aldığım İnno3d RTX 4060 ekran kartı görselde ki ile uyuşmuyor ben metal olarak dan hayal etmiştim ful plastik geldi ürün ve bu benim canımı çok sıktı iade etmeli miyim bilmiyorum forumdaki bilen insanlara bir danışmak istedim bu duruma çok canım sıkıldı ilk bilgisayarım olucak

Merhabalar geçen hafta aldığım İnno3d RTX 4060 ekran kartı görselde ki ile uyuşmuyor ben metal olarak dan hayal etmiştim ful plastik geldi ürün ve bu benim canımı çok sıktı iade etmeli miyim bilmiyorum forumdaki bilen insanlara bir danışmak istedim bu duruma çok canım sıkıldı ilk bilgisayarım olucak
Keşke 4060 almasaydınız iyi bir ekran kartı değil

ön kısım neden metal olsun hocam görsel ve koruma dışında pek bir özelliği yok zaten oranın backplate metal ise sorun yok

iade edin sifir 4060 zaten bu piyasada alarak hata etmişsiniz Direkt iade edin 2.el 7700xt alin o paralara nvidia isterseniz 3080

Metal olması gerekmiyor. Ne kadar fiyata aldın?

ön kısım neden metal olsun hocam görsel ve koruma dışında pek bir özelliği yok zaten oranın backplate metal ise sorun yok
Kardeş İnno3 de yazınca 4060 modellerinin hepsi bir tarafı gri bir tarafı siyah olur bu düz değişik bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Metal olması gerekmiyor. Ne kadar fiyata aldın?
12.600

hangi satici hangi urun link ss

metal derken nasıl metal beklediniz hocam dış kaplamayı

Kardeş İnno3 de yazınca 4060 modellerinin hepsi bir tarafı gri bir tarafı siyah olur bu düz değişik bir şey

12.600
gri ve siyah evet sizinkinde bir farklilik mi var? görsel atma şansınız var mı

Inno3D NVIDIA GeForce RTX 3060 Twin X2 LHR N30602-12D6-119032AH 12 GB GDDR6 192 Bit​

Bana gelen görseldeki ile bire bir bu ama kutu ve cipset 4060 anlamadım ben bu olayı hocam

gri ve siyah evet sizinkinde bir farklilik mi var? görsel atma şansınız var mı
Hocam yüklenmiyor atmaya çalişiyorum

metal derken nasıl metal beklediniz hocam dış kaplamayı
Hocam arka plak filan ful metal olması gerek ama sert plastik unboxing videolarını izledim hep öyle bu bir garip geldi bana bir banamı öyle biri aydınlatsın morelim fena düştü vallaha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,325
Üyeler
174,346
Son üye
rmastera_31
Geri