ALDIĞIM HIZ YÜKSELİRMİ

Lectre

80+
Reaksiyon skoru
8
ARKADAŞLAR SUANDA PORTTAN MODEME GELEN KABLOM CAT5 BEN BUNU CAT6 İLE DEĞİŞTİRECEĞİM KULLANDIĞIM PAKET 75MBİT SUANKİ KABLO İLE MAX 63 ALABİLİYORUM CAT6 İLE DEĞİŞTİRDİĞİMDE 75 MBİT İN TAMAMINI ALABİLİRMİYİM ACABA MODEM DSL GÜNLÜĞÜ FOTOĞRAFDA VAR
Ekran Alıntısı45.webp

başkalarıda kullanıyorsa 69 73 arası görürüsün diye düşünüyorum

interneti senin dışındada kullananlar varsa 75 75 ini senin kullanman zor

Kesin bilgi değildir,
Geçen gün forumda bi akrabasının TT saha görevlisi olduğunu ve bu akrabasının söylediğine göre ev kullanıcıları için cat5 ve Cat6 arasında hiçbir fark olmadığını, bu farkın birkaç yüz metre uzunluğundaki kablolarda hissedilebildiğini söylemişti. Onun yalancısıyım.

ama cat 5 100mps veriyor senin inetretini muhtelemen senin dışında kullananlarda var

Kesin bilgi değildir,
Geçen gün forumda bi akrabasının TT saha görevlisi olduğunu ve bu akrabasının söylediğine göre ev kullanıcıları için cat5 ve Cat6 arasında hiçbir fark olmadığını, bu farkın birkaç yüz metre uzunluğundaki kablolarda hissedilebildiğini söylemişti. Onun yalancısıyım.

HATTIMDA KOPMALAR OLDUĞU İÇİN DEĞİTİRECEĞİM FOTOĞRAFA BAKTIYSAN SNR DEGERLERIM Bİ HAYLİ DÜŞÜK CAT6YA GEÇMEMİN ASIL SEBEBİ O
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama cat 5 100mps veriyor senin inetretini muhtelemen senin dışında kullananlarda var

AYNI PORTTA FARKLI KULLANICLAR VARDIR MUTLAKA AMA BENIM INTERNETIMDE KIMSE KULLANMIYOR AİLEMDEN BASKA

ARKADAŞLAR SUANDA PORTTAN MODEME GELEN KABLOM CAT5 BEN BUNU CAT6 İLE DEĞİŞTİRECEĞİM KULLANDIĞIM PAKET 75MBİT SUANKİ KABLO İLE MAX 63 ALABİLİYORUM CAT6 İLE DEĞİŞTİRDİĞİMDE 75 MBİT İN TAMAMINI ALABİLİRMİYİM ACABA MODEM DSL GÜNLÜĞÜ FOTOĞRAFDA VARAlıntıyı görüntüle
Hocam hat değerlerin zayıf. Modemine gelen hız zaten 63mbit. SNR değerin düşük. Telefon hattında problem olabilir. Splitter kullanıyorsan splitterı devre dışı bırakıp hız testi yap. Telefon hattı dışarıdan evin içine geliyorsa kablonun ek yerlerini kontrol et.

işte ailem diyorsun ilk önce modem ara yüzüne girip wifiyi kapat sonra kabloyla bilgisayara bağlayıp hız testi atıp paylaşırmısın

işte ailem diyorsun ilk önce modem ara yüzüne girip wifiyi kapat sonra kabloyla bilgisayara bağlayıp hız testi atıp paylaşırmısın

KABLOLU BAĞLANTI İLE TEST EDİYORUM ZATEN WİFİ KAPATMAYI BULAMADIM AMA HIZ TESTİ SU SEKILDE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hat değerlerin zayıf. Modemine gelen hız zaten 63mbit. SNR değerin düşük. Telefon hattında problem olabilir. Splitter kullanıyorsan splitterı devre dışı bırakıp hız testi yap. Telefon hattı dışarıdan evin içine geliyorsa kablonun ek yerlerini kontrol et.

SPLİTTER KULLANMIYORUM TELEFON HATTI AYNI YERDEN GELİYOR ŞİMDİ SOYLE MAX HIZ 80MBİT OLARAK GOZUKUYOR AMA BEN 63 ALIYORUM CAT6 YA GEÇİNCE 75I ALABILIRMIYIM BUNU MERAK EDİYORUM

Ekler

• Ekran AlıntısıSSS.webp
    Ekran AlıntısıSSS.webp
    7 KB · Hit: 50
wifiyi kapatmassan interneti ailenden senin dışında kullananlar olabilir veya telefonda güncelleme olabilir bu yüzden wifiyi kapatıp internette sadece sen olup hız testi atma şansın varmı

Geri