Neler Yeni

Yardım Aldığım monitör iade olup olduğunu nerden anlarım?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Merhaba,
Bugün itopyada Gigabyte g24f-2 modelini aldım. Büyük ihtimal pazartesi salı gibi bende olucak. Forumlarda okuduğum kadar çoğu kişi iade veya değişim yapıyor. Bana gelen monitörün sıfır olduğunu, iade veyahut değişim görmemiş olduğunu nerden anlarım?
Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Oscar

80+ Bronze
Bende bu monitörü almayı düşünüyorum iade ve değişim sebepleri nedir?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bu monitörü almayı düşünüyorum iade ve değişim sebepleri nedir?
Ölü piksel oluyor, ışık sızması yani her monitörde olanlar oluyor. İade edilen monitör bize gönderilmez umarım. Bu arada stoklar tükenmeden alın bence. 19.03 de aldım ben

KingDeViL

80+ Bronze
Ben Amazon’dan aldığım halde kutuyu açtığımda monitörün kasasında izler vardı. Amazon mh ile görüştüğümde iade ürün olması imkansız ama bu yaşadığınız olaydan dolayı size 500tl hediye çeki verelim deyip öyle bir yol izlemişlerdi. Ben 500tlyi kabul ettim. Daha sonra öğrendim ki hediye çeki kabul edersek birebir değişim hakkı ortadan kalkıyormuş. Sadece iade edilebiliyormuş.

Sizde kutuyu açarken dikkatli inceleyin.

Ekler

• 0CD6E8AA-ACC2-46BE-9027-7D478DA79852.jpeg
    0CD6E8AA-ACC2-46BE-9027-7D478DA79852.jpeg
    1.8 MB · Hit: 74
  • F43A47EB-9517-4475-AD82-14AB1F9F4503.jpeg
    F43A47EB-9517-4475-AD82-14AB1F9F4503.jpeg
    1.7 MB · Hit: 73

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Amazon’dan aldığım halde kutuyu açtığımda monitörün kasasında izler vardı. Amazon mh ile görüştüğümde iade ürün olması imkansız ama bu yaşadığınız olaydan dolayı size 500tl hediye çeki verelim deyip öyle bir yol izlemişlerdi. Ben 500tlyi kabul ettim. Daha sonra öğrendim ki hediye çeki kabul edersek birebir değişim hakkı ortadan kalkıyormuş. Sadece iade edilebiliyormuş.

Nerde hocam tam olarak görmedim. Geçmiş olsun

KingDeViL

80+ Bronze

KingDeViL

80+ Bronze

takotako

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem Yılmaz

Lg'nin hangi monitörünü satın aldınız ve memnun musunuz?

KingDeViL

80+ Bronze
Lg'nin hangi monitörünü satın aldınız ve memnun musunuz?
Lg 32gp750-b modeli. Çok memnunum. Laptopa 2. ekran olarak bağladım öyle kullanıyorum. Güçlü bir kasa ile full performans çok daha iyi olacağından eminim.

Livaković

80+ Silver
Merhaba,
Bugün itopyada Gigabyte g24f-2 modelini aldım. Büyük ihtimal pazartesi salı gibi bende olucak. Forumlarda okuduğum kadar çoğu kişi iade veya değişim yapıyor. Bana gelen monitörün sıfır olduğunu, iade veyahut değişim görmemiş olduğunu nerden anlarım?
Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Trendyolda bir satıcının ismi EnFiyat adlı bir saticıdan lg monitör aldım arada trendyol var diye güvenip aldık adamlar monitörün ambalajlarıni bile kutuya koymamışlar pazar poşetine monitörü sokup göndermişler bende o kadar açık belliydi

İade ürün olup olmadığını lg olsaydı çalışma saatleri görünüyordu lgde ordan bakıp anlayabilirdiniz fakat diğertürlü monitörün ambalajlarına monitörün paneline dokunmadan monitörün paneline flash tutarak parmak varmı onlara bakabilirsiniz monitörü parmaklayıp bile gönderec satıcılar var bu kadar âhlaksız vicdansiz satıcılarda var o yüzden dikkatli olun ama takıntı ayağına 0 gibi gelirse o malıda kaybetmeyib
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazonu bu yüzden tercih etmiyorum işte amazondan aracı olur pazaryeri saticısı olmaz herşeyi ilk 30 gün iade alıyor sartsiz kosulsuz e bu iade aldıkları ürünleri tekrar paketleyip satıyorlar ozaman bu 30 günlük iadenin ne anlamı kaldı :D

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Trendyolda bir satıcının ismi EnFiyat adlı bir saticıdan lg monitör aldım arada trendyol var diye güvenip aldık adamlar monitörün ambalajlarıni bile kutuya koymamışlar pazar poşetine monitörü sokup göndermişler bende o kadar açık belliydi

İade ürün olup olmadığını lg olsaydı çalışma saatleri görünüyordu lgde ordan bakıp anlayabilirdiniz fakat diğertürlü monitörün ambalajlarına monitörün paneline dokunmadan monitörün paneline flash tutarak parmak varmı onlara bakabilirsiniz monitörü parmaklayıp bile gönderec satıcılar var bu kadar âhlaksız vicdansiz satıcılarda var o yüzden dikkatli olun ama takıntı ayağına 0 gibi gelirse o malıda kaybetmeyib

amazonu bu yüzden tercih etmiyorum işte amazondan aracı olur pazaryeri saticısı olmaz herşeyi ilk 30 gün iade alıyor sartsiz kosulsuz e bu iade aldıkları ürünleri tekrar paketleyip satıyorlar ozaman bu 30 günlük iadenin ne anlamı kaldı :D
Aynen öyle. Kulaklık bile 30 koşulsuz iade alıyorlar. Ben neden takılmış kulaklığı sıfır gibi alim

Livaković

80+ Silver
Aynen öyle. Kulaklık bile 30 koşulsuz iade alıyorlar. Ben neden takılmış kulaklığı sıfır gibi alim
Anlamıyorum amazonu bu kadar tercih etmelerini depolarında sıfır ürün vardır ama 10 tane ürün satılıyorsa bunun 5 tanesi iade üründür diye düşünüyorum 0 da çıkıyor aralarında şimdi amazonuda kücük düsürmek olmaz dünya devi ama ellerindekki çoğu mal iade ürünlerle dolu

AIlem bana mesela takıntılı der ailem uğrasmak istemez bana pazar poşetine monitorü koyup gönderdiklerinde ailem bırak oğlum kullan işte dediler ben adamın numarasını günde 300 kere aradım thh başvurdum adam anlamıştı o an benim bu işin peşini bırakmayacağını 1 hafta boyunca adamı durmadan iade istiyorum diye rahatsız ettim haklıydımda madem ikinci el pazar poşetine koyup mal satıyorsun gitsin ikinci el satan uygamalarda ürününü koysun adamdan zorla paramı zor kurtardım 1 kuruş bile paramı bile bırakmadım adamlara bırakmamda kısacası olası bir iade ürün hasarlı bir üründe hakkınızı arayın benim yerimde başka birisi olsa uğraşmaz bıkardı karşımdaki satıcıda dişliydi ama ben daha dişliydim paramı bırakmadım gene olsa gene bırakmam

Top Bottom