Entilus
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 805
- İsim
- Entilus
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis şöyle söylim sana, gaming gen tr den 27 inç bir monitör aldım. Mağaza Ümraniye de ben baya uzaktan gittim mağazalarına test yaptırmak için. Neyse hocam ben aldıktan 2 gün sonra mağazadan alanlara 350 TL daha uyguna satmaya başladılar. Müşteri temsilcileri aynı şekilde 1 2 saat bekletiyorlar. Sinirlendim iade ettim. Bunlar müşteriyi küçük görüyorlar. Hakkını her zaman ara. Banada aynı şekilde işte 350 TL için uğraşma dediler de benim için para önemli değil, gördüğüm değer önemli. Asıl sinirlendiğim muhabbet, onları aradım onların indirim yapacağı tarihi sormuştum stok var mı diye onlar bana internetten alın mağazaya getiriyoruz dediler fln uzatmim. Yani senin muhabbet daha kötü. O yüzden bazı konuları aileden bağımsız yap.Anlamıyorum amazonu bu kadar tercih etmelerini depolarında sıfır ürün vardır ama 10 tane ürün satılıyorsa bunun 5 tanesi iade üründür diye düşünüyorum 0 da çıkıyor aralarında şimdi amazonuda kücük düsürmek olmaz dünya devi ama ellerindekki çoğu mal iade ürünlerle dolu
Mesaj otomatik birleştirildi:
AIlem bana mesela takıntılı der ailem uğrasmak istemez bana pazar poşetine monitorü koyup gönderdiklerinde ailem bırak oğlum kullan işte dediler ben adamın numarasını günde 300 kere aradım thh başvurdum adam anlamıştı o an benim bu işin peşini bırakmayacağını 1 hafta boyunca adamı durmadan iade istiyorum diye rahatsız ettim haklıydımda madem ikinci el pazar poşetine koyup mal satıyorsun gitsin ikinci el satan uygamalarda ürününü koysun adamdan zorla paramı zor kurtardım 1 kuruş bile paramı bile bırakmadım adamlara bırakmamda kısacası olası bir iade ürün hasarlı bir üründe hakkınızı arayın benim yerimde başka birisi olsa uğraşmaz bıkardı karşımdaki satıcıda dişliydi ama ben daha dişliydim paramı bırakmadım gene olsa gene bırakmam