Neler Yeni

Yardım Aldığım Psu sanki açılıp paketlenmiş gibi

Caspian91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hazar Salman
soru cevaptan sordum mailde atsam mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesaj kısmından soru sordum hocam mailde atayım mı
Mail her zaman daha garanti. Konuşma geçmişini ekran görüntüsüyle bile kanıtlayamazsın ama maili kanıtlarsın.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
attım garnati olsun diye olabildiğince de çözümcü tatlı dille yazmaya çalıştım hayt huyt lan bu niye böyle geldi ikinci el satıyorsunuz gibisinden değil de. ki zaten gerekte yok o dille yazmaya, bakalım cevap bekliyorum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Mail her zaman daha garanti. Konuşma geçmişini ekran görüntüsüyle bile kanıtlayamazsın ama maili kanıtlarsın.
Mail atmıştım sipariş no unutmuşum aradım ürün direkt firma tarafından bize yollanıyor kapalı olarak dediler yani bizden olmaz gibisinden. Peki dedim yollamam gerek mi çizik çok önemli değil benim için dedim, evet ürünü bize göndermeniz lazım siz kullanın diyemem dedi siz kullanmadan bize gönderin dedi eğer böyle bir çizikler varsa kullanmayın servisimizde test edilsin öyle sonuça bağlayalım gibisinden.

Caspian91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hazar Salman
Mail atmıştım sipariş no unutmuşum aradım ürün direkt firma tarafından bize yollanıyor kapalı olarak dediler yani bizden olmaz gibisinden. Peki dedim yollamam gerek mi çizik çok önemli değil benim için dedim, evet ürünü bize göndermeniz lazım siz kullanın diyemem dedi siz kullanmadan bize gönderin dedi eğer böyle bir çizikler varsa kullanmayın servisimizde test edilsin öyle sonuça bağlayalım gibisinden.
Müşteriyi önemseyen firmaları seviyorum. Kullandırmadan direkt olarak alıp biz kontrol edelim diyorlar. Siz bu maili atmasaydınız ve bir problem yaşasaydınız 'kullanıcı hatası' olarak adlandırıp herhangi bir sonuç alamayacaktınız. Böylesi daha iyi oldu.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Müşteriyi önemseyen firmaları seviyorum. Kullandırmadan direkt olarak alıp biz kontrol edelim diyorlar. Siz bu maili atmasaydınız ve bir problem yaşasaydınız 'kullanıcı hatası' olarak adlandırıp herhangi bir sonuç alamayacaktınız. Böylesi daha iyi oldu.
Ben İNCEHESAP’ı seviyorum ya kaç kez ram ssd almışımdır hatta sistemi oradan topladım desem yeri işlemci anakart ram aldım cıma günü aldığım 16 gb ram stoğa girince bir 16 daha aldım üzmedi hiç ddr4 ramim arızalı gelmişti ertesi gün değişim çıkmıştı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Hocam maile ürünü açıp kullanabilirsiniz diye cevap geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom