Neler Yeni

Çözüldü✓ Aldığım ram'in problemi var mı?

BerQY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan berke
Merhaba Gskill markasının trident Z5 neo ram'ini aldım fakat aldığım ram'in ne incelemesi ne videosu hiçbir şeyini bulamadım kodu bu (F5-6400J3039G16GX2-TZ5NR)
Bu ram'i seçmemin amacı 6400mhz cl30 olmasıydı, fiyatı da bana okey olduğu için cl32 yerine cl30 alayım dedim bu ram'i tercih ettim ama dediğim gibi ne bi inceleme nede satan mağazalarda bir yorum yok abi derde düştüm benim bilmediğim bir şey mi var diye çünkü her yer 6400mhz cl32 bi bu ram aradan çıkmış 6400mhz cl30 lütfen aydınlatın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
MUSTAFA TAŞBENT
hocam hiç korkmayın aksine iyi bir şey bu sadece piyasada fazla bulunmadığı için olabilir tabii araştırmadım oladabilir yani diğer yandan cl değeri ram in verileri okurken ki gecikme süreisni ifade eder ne kadar düşük gecikme o kadar iyi içiniz ferah olsun saygılarla iyi geceler dilerim

BerQY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam hiç korkmayın aksine iyi bir şey bu sadece piyasada fazla bulunmadığı için olabilir tabii araştırmadım oladabilir yani diğer yandan cl değeri ram in verileri okurken ki gecikme süreisni ifade eder ne kadar düşük gecikme o kadar iyi içiniz ferah olsun saygılarla iyi geceler dilerim
Yok değer olarak çok iyi sadece bu kadar iyi değere sahip bir de gskill marka ama ne yt de nede ürünün bulunduğu mağazalarda yorum yok bi ben mi akıllıyım sırf cl düşük diye atladım bi bokluk mu var dedirtti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
MUSTAFA TAŞBENT
yok hocam hiç sıkıntı yapma belli ki çok tercih edilmiyor tamamen semantik ağ ile alakalı bir durum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,374
Üyeler
169,288
Son üye
chosenonefg
Top Bottom