Neler Yeni

Aldığım Sistem Yanlış Karar mı?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Dün gece aldım hocam maalesef sormayarak hata yaptım. Hazır sisteme koymuşlardı kasayı hiç dikkat etmedim.
Hocam psu sıkıntı ya sistemi iptal edicen yeni sistem alican yada sistem eline geçtiğinde psu alıp kasadakini degistiricen seçenekler bunlar karar senin

texaslii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Zafer Aslan
Hocam psu sıkıntı ya sistemi iptal edicen yeni sistem alican yada sistem eline geçtiğinde psu alıp kasadakini degistiricen seçenekler bunlar karar senin
Hocam sistem linkini aşağıya bırakıyorum. Hangi kasayı tercih etmeliyim? Ben sadece işlemci ve ssd değiştirmiştim. Sistemi sanırım iptal edebiliyorum. Bu durumda iptal etmek daha mantıklı gibi...

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
Hocam sistem linkini aşağıya bırakıyorum. Hangi kasayı tercih etmeliyim? Ben sadece işlemci ve ssd değiştirmiştim. Sistemi sanırım iptal edebiliyorum. Bu durumda iptal etmek daha mantıklı gibi...

Hocam kasa vento seçilebilir

Musti Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa
Hocam bence iptal vs. uğraşmak istemiyorsanız bütçe de varsa 2-3k yeni bir psu alıp halledersiniz.

texaslii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Zafer Aslan
Hocam bence iptal vs. uğraşmak istemiyorsanız bütçe de varsa 2-3k yeni bir psu alıp halledersiniz.
Hocam iptal daha mantıklı geldi. Gerçi geri ödemeye kadar sistem kalır mı orası da meçhul.. Bu kadar kötü denilen kasayı niye koyuyorlar ki hazır sistemlere...

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Kürşat

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Kürşat
Taksitli aldığım için iptal yaparsam iadeler de taksitle oluyor sanırım... İlk defa sistem aldım düştüğüm şu hale bak be hocam..
Bankadan bankaya değişiyor diye biliyorum
Limit komple açılıyorsa taksit yatar taksit ödersin np

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
Taksitli aldığım için iptal yaparsam iadeler de taksitle oluyor sanırım... İlk defa sistem aldım düştüğüm şu hale bak be hocam..
Hocam iptal ile uğraşmak istemiyorum diyorsan güzel bir psu ile de bu sistem kullanılabilir

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
387tl farkla vento kasa psu var iptal et onu al hocam

Top Bottom