emirhanglr
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
hocam olay videolara bakmaktan ziyade yardımlaşmak sorunum olduğu yerde videolar çözüm üretmiyor bu konuyu açmama sebep olan şeylerden biri bu ama yinede teşekkür ederim kontrol ediyorum videoyudaResim gelmemiş.
www.youtube.com/watch?v=5HXJLk62UcA&pp=ygUYU2lzdGVtIHRvcMWfbGFtYSByZWhiZXJp
bu video yeterli olur eğer anlamazsanız başka videolara da bakablrsnız
Anakartta bulunan vidalar 2 ya da 3çeşit olması lazım.En kısası size yetiyor.Videoda belirtiyor diye biliyorumhocam olay videolara bakmaktan ziyade yardımlaşmak sorunum olduğu yerde videolar çözüm üretmiyor bu konuyu açmama sebep olan şeylerden biri bu ama yinede teşekkür ederim kontrol ediyorum videoyuda
hocam ekran karti tam oturmamış gibi geliyor oturmuşmudurAnakartta bulunan vidalar 2 ya da 3çeşit olması lazım.En kısası size yetiyor.Videoda belirtiyor diye biliyorum
oturmuşhocam ekran karti tam oturmamış gibi geliyor oturmuşmudur
hocam birde bu var anakart hafif esniyor bastırınca ve bu hareket ediyor ama daha fazla oturmuyor buda tamam mıoturmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakart işlemci bağlantılarını yapınca gerisi zaten çok kolay yapboz yapmak gibi
çıkar tekrar dene hafif hafif yavaş yavaş bastır adım adım sonra anakartı kırarsınhocam birde bu var anakart hafif esniyor bastırınca ve bu hareket ediyor ama daha fazla oturmuyor buda tamam mı
Saga ve soldan bastirarak oturtmaniz gerekiyor.Biraz sert davranin korkmayin.Ekran kartida sanki o pin oturmamis gibi.Takarken pinin oturduguna dair ses geldiyse problem yok.hocam birde bu var anakart hafif esniyor bastırınca ve bu hareket ediyor ama daha fazla oturmuyor buda tamam mı
anakart esner normal aşırı güç uygulama ekran kartıda oturunca arkada anakarttaki giriş yerindeki çentik karta girerhocam birde bu var anakart hafif esniyor bastırınca ve bu hareket ediyor ama daha fazla oturmuyor buda tamam mı
hocam dram turuncu cpu kırmızı yanıyor monitor yok hata kodu vs göremiyorum ama sebebi nedir acaba tahminenÇevrende bilen biri varsa bireysel yardım almanı tavsiye ederim.
Hocam bu şekilde yardımcı olmak çok zor brikaç ay önce aynı şekilde bende sistem topladım içinden çıkamadım bir bilenden yardım aldım, o yüzden öyle bir tavsiye verdim.hocam dram turuncu cpu kırmızı yanıyor monitor yok hata kodu vs göremiyorum ama sebebi nedir acaba tahminen