Neler Yeni

Aldığım sistemimi nasıl toplarım ?

Reaksiyon skoru
3
hocam yardım edermisiniz neredeyse tüm parçalar geldi sadece işlemci sogutucu kaldı ki o da 1 2 saate gelir dağıtımda @jombo @K1dot bizi etiketle demiştiniz hocam yardımlarınızı bekliyorum mobilden hangi vidalar anakart montajına diğerleri nedir gösterirseniz sevinirim altta resim mevcut

hocam olay videolara bakmaktan ziyade yardımlaşmak sorunum olduğu yerde videolar çözüm üretmiyor bu konuyu açmama sebep olan şeylerden biri bu ama yinede teşekkür ederim kontrol ediyorum videoyuda
Anakartta bulunan vidalar 2 ya da 3çeşit olması lazım.En kısası size yetiyor.Videoda belirtiyor diye biliyorum

Anakartta bulunan vidalar 2 ya da 3çeşit olması lazım.En kısası size yetiyor.Videoda belirtiyor diye biliyorum
hocam ekran karti tam oturmamış gibi geliyor oturmuşmudur

Ekler

• 1000224855.webp
    1000224855.webp
    890.6 KB · Hit: 40
hocam ekran karti tam oturmamış gibi geliyor oturmuşmudur
oturmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakart işlemci bağlantılarını yapınca gerisi zaten çok kolay yapboz yapmak gibi

oturmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakart işlemci bağlantılarını yapınca gerisi zaten çok kolay yapboz yapmak gibi
hocam birde bu var anakart hafif esniyor bastırınca ve bu hareket ediyor ama daha fazla oturmuyor buda tamam mı

Ekler

• 1000224859.webp
    1000224859.webp
    710.8 KB · Hit: 28
hocam birde bu var anakart hafif esniyor bastırınca ve bu hareket ediyor ama daha fazla oturmuyor buda tamam mı
çıkar tekrar dene hafif hafif yavaş yavaş bastır adım adım sonra anakartı kırarsın

Saga ve soldan bastirarak oturtmaniz gerekiyor.Biraz sert davranin korkmayin.Ekran kartida sanki o pin oturmamis gibi.Takarken pinin oturduguna dair ses geldiyse problem yok.

Çevrende bilen biri varsa bireysel yardım almanı tavsiye ederim.

anakart esner normal aşırı güç uygulama ekran kartıda oturunca arkada anakarttaki giriş yerindeki çentik karta girer

hocam dram turuncu cpu kırmızı yanıyor monitor yok hata kodu vs göremiyorum ama sebebi nedir acaba tahminen
Hocam bu şekilde yardımcı olmak çok zor brikaç ay önce aynı şekilde bende sistem topladım içinden çıkamadım bir bilenden yardım aldım, o yüzden öyle bir tavsiye verdim.

Geri