Neler Yeni

Aldığım t6 ultra fanları olmadan geldi ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,813
İsim
Eren Yeager
süper ya bende ailemi ikna etsem kedi almak istiyorum hep gösteriyorum kediye karşı olan ama aldıktan sonra kediyi çok seven aileleri ama bakalım :) siz nasıl ikna ettiniz veya aileniz mi istedi kedi
Ailem herkes gibi istemedi tabi ki sen daha kendi g*tüne bakamıyorsun kediye nasıl bakacaksın denerek :D
Ama babam biraz daha hayvanlara sıcak olduğu için onu ikna ettikten sonra annemide uzun süre rahatsız ettikten sonra ve birazcıkta yemeğimize trip ekledikten sonra hallettim bir şekilde :D

ELECTUS

80+ Silver
Ailem herkes gibi istemedi tabi ki sen daha kendi g*tüne bakamıyorsun kediye nasıl bakacaksın denerek :D
Ama babam biraz daha hayvanlara sıcak olduğu için onu ikna ettikten sonra annemide uzun süre rahatsız ettikten sonra ve birazcıkta yemeğimize trip ekledikten sonra hallettim bir şekilde :D
Bende babamı ikna ettim ama annem tık demiyo izin vermiyor bir türlü alamadım.

ELECTUS

80+ Silver
Umarım alırsınız gerçekten güzel bir his
2yıl önce zorla aldırmıştım ama sahiblendiğimiz kedi hamileymiş bize söylemedi aldıktan sonra kedi her tarada kakasını filan yapmaya başladı her akşam sabaha kadar bağırıyordu deli gibi meğersem hamileymiş bu yüzden bunları yapıyormuş annemde baya sinirlendi aldığımız yere götürdük 1 hafta sonra doğurmuş😞

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Satıcıyla iletişim kurun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,433
Üyeler
165,184