Arthur Morganx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 424
arkadaşlar bu rami aldım ama taktıktan sonra görüntü gelmiyor yardımcı olabilirmisiniz eskisi buydu
Bios reset at düzelirarkadaşlar bu rami aldım ama taktıktan sonra görüntü gelmiyor yardımcı olabilirmisiniz eskisi buydu
donanımsal olarak bir sorun yok demi yani versiyon farkı uyumsuzluk vs b450m s2h anakart b u aradaBios reset at düzelir
denedim olmadı malesefeski ramin de xmp açık ise
eski ramini takıp xmp yi devre dışı bırakıp
sonrasında yeni ramlerini takar mısın
yeni aldığınız ramleri tek tek dener misinizdenedim olmadı malesef
deniyorum hemenyeni aldığınız ramleri tek tek dener misiniz
her hangi birinde problem var mı diye bir deneme yapabiliriz
1 tanesini önce bir slotta görüntü gelmezse diğer slotta
2. rami de aynı şekilde
toplamda 4 kere deneme yapacaksınız
galiba arızalı çünkü tek tek taktığımda bilgisayar kendi kendine yeniden başlıyordu fanlar kapanıp açılıyordu diğerindede fanların ışığı gidip gel yaptıyeni aldığınız ramleri tek tek dener misiniz
her hangi birinde problem var mı diye bir deneme yapabiliriz
1 tanesini önce bir slotta görüntü gelmezse diğer slotta
2. rami de aynı şekilde
toplamda 4 kere deneme yapacaksınız
tek tek taktığınızda bios ekranına kadardeniyorum hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
galiba arızalı çünkü tek tek taktığımda bilgisayar kendi kendine yeniden başlıyordu fanlar kapanıp açılıyordu diğerindede fanların ışığı gidip gel yaptı
1 tanesini sağ slota taktığımda çalıştı ama sol slotta açılmadı slotta problem olmaz çünkü eski ramler açılıyor çözemedimtek tek taktığınızda bios ekranına kadar
veya windows ekranına kadar gelebiliyor musunuz baksanız iyi olurdu
her iki ram de tek tek bütün slotlarda
ekrana görüntü veriyor mu tekrar deneyin
1 tanesi sorunluymuş diğerini 2 slotta da denedim açtı diğerini takınca her iki türlüde pc aç kapa yapıyortek tek taktığınızda bios ekranına kadar
veya windows ekranına kadar gelebiliyor musunuz baksanız iyi olurdu
her iki ram de tek tek bütün slotlarda
ekrana görüntü veriyor mu tekrar deneyin
peki eski raminle çalışan yeni ramini ikisini bir takınca çalışıyor mı1 tanesi sorunluymuş diğerini 2 slotta da denedim açtı diğerini takınca her iki türlüde pc aç kapa yapıyor
evet çalışan yeni ram ile eskini taktım bilgisayar açıldı sorun olmadıpeki eski raminle çalışan yeni ramini ikisini bir takınca çalışıyor mı