Hasan enes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 190
Çok teşekkür ettim kral bütçe 5 k denk gelirse alıcam inşallahhayırlı olsun kardeşim forumalrı takip et uygun güzel indirimli monitörler görüyorum
hayırlı olsun hocam güle güle kullanınAbdullah abiye güvenip aldım bakalım monitor bekliyorum oneriniz varmı
Taksit avantajını kullanmadıysan iptal et, neredeyse 2026 yılında am4 platforumu mantıklı değilAbdullah abiye güvenip aldım bakalım monitor bekliyorum oneriniz varmı
Abdullah abi önerdiyse vardır bir bildiği fakat 2026 yılına gireceğiz ve sıfır bir şekilde am4 sistem kurmak artık mantıklı değil.(vade farksız taksit olayını gördüm şimdi o zaman mantıklı olabilir)Abdullah abiye güvenip aldım bakalım monitor bekliyorum oneriniz varmı
Taksitle aldım hocamTaksit avantajını kullanmadıysan iptal et, neredeyse 2026 yılında am4 platforumu mantıklı değil
Am4 ne oluyor kral çok bilgim yok 2021 de 1660 süper kullanıyordum ondan iyidir heralde ozamanda abdullah abi paylaşmıştı onu sattım şuan bütçe dar o yüzden bunu tercih ettimTaksit avantajını kullanmadıysan iptal et, neredeyse 2026 yılında am4 platforumu mantıklı değil
İslemci soketi olarak geçiyor am5 daha güncel ama bu sistemde seni 1080p'de fazlasıyla tatmin edecektir hocam, şimdiden hayırlı olsun.Taksitle aldım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Am4 ne oluyor kral çok bilgim yok 2021 de 1660 süper kullanıyordum ondan iyidir heralde ozamanda abdullah abi paylaşmıştı onu sattım şuan bütçe dar o yüzden bunu tercih ettim
Bu iyi mi @jomboAOC 24G42E modeline bakabilirsiniz