Saolasın darısı sanaanakartı h510 sandım fiyatı görünce ama b560 mış. Güzel sistem. Güle güle kullan
Tavsiye icin cok saol hemen aparatlara bakacagimHayırlı olsun. Ekran kartı için destek aparatı almanız iyi olur.
Valla 5 aydir köle gibi calistim kurusuna dokunmadan bekledim sonunda ekmegini yiyecegim rahatladimHayırlı olsun ti zaten tek başına kurtarıyor. Güle güle kullan sıkıntısız dertsiz tasasız
Bir arkadaşımız mal satın aldıktan sonra keşke içeren cümleler kurmak edep adaba terstir. Kalbini gıcıklandırma adamın. Tertemiz kasa aldı hayırlı mübarek olsun de geç.Hayırlı olsun güzel fiyat ama pc hocasının çıkaracağını almak daha mantıklı olabilirdi.
Empati yapınca doğru ama 17k para sayılıyor para kazanmak kolaysa kolay şekilde harcar parayı. Kendi bilir.Bir arkadaşımız mal satın aldıktan sonra keşke içeren cümleler kurmak edep adaba terstir. Kalbini gıcıklandırma adamın. Tertemiz kasa aldı hayırlı mübarek olsun de geç.
Dediğin gibi kral kendisi bilir ama biz yine de hayırlı olsun diyelim, aklında soru işareti kalmasın.Empati yapınca doğru ama 17k para sayılıyor para kazanmak kolaysa kolay şekilde harcar parayı. Kendi bilir.
Dedim zaten. Konu başlığında öneri verin demiş bende öneri veriyorum bir tepki-cevap verilecekse adam verir sen atlama lütfenDediğin gibi kral kendisi bilir ama biz yine de hayırlı olsun diyelim, aklında soru işareti kalmasın.
Niye bu kadar asabisiniz anlamıyorum ki.Dedim zaten. Konu başlığında öneri verin demiş bende öneri veriyorum bir tepki-cevap verilecekse adam verir sen atlama lütfen
Cümle sonuna niyetimin kötü olmadığını anlayın diye lütfen yazdım özellikle. Konu sahibi kardeşimiz öneri istiyorum demiş. Bende öneri verdim. Hala bir şansı var iptal edip kendi bilir ama cevap gelecekse öneri verdiğim kişiden gelmeli siz konuya atlamamalısınızNiye bu kadar asabisiniz anlamıyorum ki.
Ben sizle tartışmıyorum bu kadar gerilmeyin. Konu daha çok kirlenmesin.Cümle sonuna niyetimin kötü olmadığını anlayın diye lütfen yazdım özellikle. Konu sahibi kardeşimiz öneri istiyorum demiş. Bende öneri verdim. Hala bir şansı var iptal edip kendi bilir ama cevap gelecekse öneri verdiğim kişiden gelmeli siz konuya atlamamalısınız burada.