%30 vergisi var150 dolara buldum 2.604 liraya geliyor baya ucuz geldi bir hilesi var mıdır ?
Gümrükte veya herhangi bir yerde sorun yaşar mıyım ?
Kargo süresi sorun değil.
300 dolara kadar bakıyorum.
Geri dönmez. Ticari amaca girip fazla ödeme çıkar. Bilginiz yoksa yorum yapmayın%30 vergisi var
150€ üstü getirtmek yasaklandı bu arada 150€ üstü ürün gümrükten geri döner.
Şirketi ve o ürünü getirme bahanesi falan yoksa o ürünü getirtemez. Tek olay ödeme değil. 150 Euro üstü bireysel alışveriş değil ithalat oluyorGeri dönmez. Ticari amaca girip fazla ödeme çıkar. Bilginiz yoksa yorum yapmayın
115 dolardan 185 dolara geliyor o zaman.%30 vergisi var
Yav ben bireysel alıcam şimdi napcam 150 euro 157 dolar yapsa 28 dolarla kaçırıyorum.Şirketi ve o ürünü getirme bahanesi falan yoksa o ürünü getirtemez. Tek olay ödeme değil. 150 Euro üstü bireysel alışveriş değil ithalat oluyor
Kural doğruysa ki bilmiyorum, 150 dolar zaten 150 euro etmiyor. Korkulacak bir şey yok bence.Şirketi ve o ürünü getirme bahanesi falan yoksa o ürünü getirtemez. Tek olay ödeme değil. 150 Euro üstü bireysel alışveriş değil ithalat oluyor
Satış fiyatına bakılıyor vergi o 150€ limite dahil değil vergisiz fiyattan hesaplayın.115 dolardan 185 dolara geliyor o zaman.
Geri dönme mevzusunu hiç duymamıştım.
Yav ben bireysel alıcam şimdi napcam 150 euro 157 dolar yapsa 28 dolarla kaçırıyorum.
Alacağım şey 1 tane hobi ürünü, bir şey diyeceklerini düşünmüyorum.
Ne alaka ? Nerden okudunuz? Ben kendim sürekli yurt dışı alışverişi yapıyorum. 150 euroyu aşan ürünler için ekstra vergi ödüyorum. Ne şirket ne bahanem var. Nasıl oluyor ?Şirketi ve o ürünü getirme bahanesi falan yoksa o ürünü getirtemez. Tek olay ödeme değil. 150 Euro üstü bireysel alışveriş değil ithalat oluyor
illa bir hilesi vardır dostum bence başka bir siteden al bence150 dolara buldum 2.604 liraya geliyor baya ucuz geldi bir hilesi var mıdır ?
Gümrükte veya herhangi bir yerde sorun yaşar mıyım ?
Kargo süresi sorun değil.
300 dolara kadar bakıyorum.
varsa amazondan bakabilirsin bende amazon prime var kargolar 22 saatte falan geliyor bide ücretsiz onun dışında yurt dışından almanı önermem ama yinede sen bilirsinÖnereceğin yabancı siteler var mı ?
Trendyol tarzı yerlerde 6 bin liradan aşşağı yok.