benım attıgımı alırsan daha ıyı olurAynen bende öyle düşünüyorum. Amazon'dan alırım hocam o zaman vade farksız olması artı bide teşekkür ederim. Ram hakkında ne diyorsunuz alınır mı?
benım attıgımı alırsan daha ıyı olurAynen bende öyle düşünüyorum. Amazon'dan alırım hocam o zaman vade farksız olması artı bide teşekkür ederim. Ram hakkında ne diyorsunuz alınır mı?
Öyle daha mantıklı evet hocam 750W daha iyi olacaktır.650w da karşılar ama psu yu zorlar ve ileride oc falan yaparsanız mesela işlemciye falan yapamayabilirsiniz bir de biraz üstünde voltajlı bir psu almak daha karınıza olur ileride geliştirme açısından
Aralarında ne gibi fark var hocam ve 6000MHZ ramlar ne kadar fiyat farkı oluyor?benım attıgımı alırsan daha ıyı olur
marka için attıgımı al demiştim gskill daha iyi marka kafan rahat olsun diyeÖyle daha mantıklı evet hocam 750W daha iyi olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aralarında ne gibi fark var hocam ve 6000MHZ ramlar ne kadar fiyat farkı oluyor?
galax windforeden daha iyi sogutma saglar islemcide dusebilirsinm 7500f e yada ryzen 7yen cikmayi deneHocam Galax hakkında pek bir bilgim yok soğutma kalite olarak nasıl bir marka?
Zaten 7500F düşünüyorum daha üste mi çık diyorsunuz hocam?galax windforeden daha iyi sogutma saglar islemcide dusebilirsinm 7500f e yada ryzen 7yen cikmayi dene
ekran kartindan galaxa gecersen az dusuyorsun galiba bide az ekleyip gecilebilir onun disinda 7500f gayet iyiZaten 7500F düşünüyorum daha üste mi çık diyorsunuz hocam?
Hocam PNY XLR8 sipariş ettim de iptal etme düşüncesi var aklımda.ekran kartindan galaxa gecersen az dusuyorsun galiba bide az ekleyip gecilebilir onun disinda 7500f gayet iyi
duymadigim bir marka ramde gskill crosair ve xpg kullandim en saglamlari direktHocam PNY XLR8 sipariş ettim de iptal etme düşüncesi var aklımda.