kanka siteden sorgulayacaktır bu arada hangi kart bende kart arıyorumMerhaba arkadaşlar sahibinden de ekran kartı satıyorum alıcı ekran kartı seri numarası istiyor vereyim mi? Bir sorun vs olur mu?
Anladım ama güvenemedim belki elimde bozuk kart vardır servise gönderecektir benim seri noyu vericektir sisteme kayıt etmek için vermedim ya. rtx 5080 ROG Astralkanka siteden sorgulayacaktır bu arada hangi kart bende kart arıyorum
5080 zaten yeni bir kart. Kaldı ki seri numarasını servis sadece servis formundan bakmaz. Cihazın etiketini inceler.Anladım ama güvenemedim belki elimde bozuk kart vardır servise gönderecektir benim seri noyu vericektir sisteme kayıt etmek için vermedim ya. rtx 5080 ROG Astral
Aynen öyle hocam bana şüpheli geldi vermedim seri noyu.5080 zaten yeni bir kart. Kaldı ki seri numarasını servis sadece servis formundan bakmaz. Cihazın etiketini inceler.
Bir sorun olmuyor.Sorgulamak için haklı olarakAnladım ama güvenemedim belki elimde bozuk kart vardır servise gönderecektir benim seri noyu vericektir sisteme kayıt etmek için vermedim ya. rtx 5080 ROG Astral
he bende onu alacak totiş yok kankiAnladım ama güvenemedim belki elimde bozuk kart vardır servise gönderecektir benim seri noyu vericektir sisteme kayıt etmek için vermedim ya. rtx 5080 ROG Astral