Alienware AW2725DM vs samsung oled g5

Eror404

80+
Reaksiyon skoru
40
2sının arasındakı farklar bence barız alınware native 10 bit değil ve en en buyuk fark ise samsungun oled panel olması ve arasındaki bariz fark ve samsungu 9 taksıt pesın fıyatına alabılırken alınware da 4 taksıt falan 13k alabılırım ama oled yanması aklımda cok ? bıraktı sızce hangısını secmelıyım

1772098097607.webp

Hocam tek sıkıntı oledin yanması 😕
hocam her monitörde sorunlar olabilir bu tamamen şans işi. yanma konusuda zaten adamlar garanti veriyor 2 yıl ve bildiğim kadarıyla da uzatabiliyorsun. yanma vs gibi sorunlarda garanti kapsamında yani herhangi bir sorun yaşamazsın.
1772099981897.webp

hocam her monitörde sorunlar olabilir bu tamamen şans işi. yanma konusuda zaten adamlar garanti veriyor 2 yıl ve bildiğim kadarıyla da uzatabiliyorsun. yanma vs gibi sorunlarda garanti kapsamında yani herhangi bir sorun yaşamazsın.
Alıntıyı görüntüle
Hocam siteyi politikayı atarmısınız WhatsApp hattından yazdigimda OLED monitörlerin tamamen yanma veya başka bir şey garantisi olmadığını söylediler bana o yüzden oled den biraz uzak durmaya çalışıyorum ama oled de istiyorum şimdi bir alienware monitör buldum aslında çok pahalı olmasa üç yıl OLED yanma garantisi veriyorlar

Dell Alienware AW2725D

Hocam siteyi politikayı atarmısınız WhatsApp hattından yazdigimda OLED monitörlerin tamamen yanma veya başka bir şey garantisi olmadığını söylediler bana o yüzden oled den biraz uzak durmaya çalışıyorum ama oled de istiyorum şimdi bir alienware monitör buldum aslında çok pahalı olmasa üç yıl OLED yanma garantisi veriyorlar

Dell Alienware AW2725D

en alttan okuyabilirsin

en alttan okuyabilirsin
hocam goremedım de pekı sızce bunu amazondan alsam aynı durum gecerlı olur mu emın olun oled korkulu ruyam olmaya basladı sonucta 9 taksıtle alacagım bırde oda sıkıntı

hocam goremedım de pekı sızce bunu amazondan alsam aynı durum gecerlı olur mu emın olun oled korkulu ruyam olmaya basladı sonucta 9 taksıtle alacagım bırde oda sıkıntı
en alta inince teknik özellikler var orda ekran bölümüne tıklarsan görebilirsin. amazondan alırsanda geçerli olur tabii ki garanti ama emin olmak için onuda araştır satıcıya sor yada konu aç . bu monitörü zaten birçok kişi aldı daha önce onunda konusunu inceleyebilirsin

Geri