1 metre izleme mesafesi adamdır. God Of, Forza, F1 vs içine girmem lazım oyunun ahahahah49 inç kör eder adamı bilgisayarda ps5 de kullanıcaksan neyse zehirli oku attılar bende aldım 6 taksit
1 metre izleme mesafesi adamdır. God Of, Forza, F1 vs içine girmem lazım oyunun ahahahah49 inç kör eder adamı bilgisayarda ps5 de kullanıcaksan neyse zehirli oku attılar bende aldım 6 taksit
6 taksit yüzünden hep49 inç kör eder adamı bilgisayarda ps5 de kullanıcaksan neyse zehirli oku attılar bende aldım 6 taksit
Bu da bir çözüm tabi28 bine 6 taksit LG C3 49 inc 120hz Oled aldığımdan ötürü şu monitörlerin max 20k etmesi gerektiği fikri bende değişmeyecek. Evet monitör olarak kullanıyorum
Son zamanlarda bu ips gözümü öok yoruyor o yüzden geçtim yazılım işi ile uğraşım monitör başındayız hep bu iyi gelecek.6 taksit yüzünden hep
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu da bir çözüm tabi
Teşekkürler hocam.VESA Mount Interface
100x100mm
Desteği mevcut
İyi fiyata almışsınız ben 33'e almıştım.28 bine 6 taksit LG C3 49 inc 120hz Oled aldığımdan ötürü şu monitörlerin max 20k etmesi gerektiği fikri bende değişmeyecek. Evet monitör olarak kullanıyorum
G60sd kullanıyorum ben de mat ekranı açıkçası parlak ekranlardan çok da farklı değil.yeni nesil samsung matları çok başarılı her ekran için aynısını diyemem parlak ekran çok acayip kirleniyor ama öyle aşırı ışık yansıma yok bende.