vasat değil rezil, berbatG300s vasat bi mouse, sakın alma.
drag click desen yapamıyo butterfly click yapamıyor jitterı çöp glorious ile tüm clickleri yaparsın glorious al ikiside güzel klvyeKnk elimde var gercekten çok kotu
Jitter yine yapılıyor alışkınım 13 cps kolay su drag click olayini yeni öğrendim aşırı güzeldrag click desen yapamıyo butterfly click yapamıyor jitterı çöp glorious ile tüm clickleri yaparsın glorious al ikiside güzel klvye
Knk elimde var gercekten çok kotu
Hangi serverda oynuyorsunuzdrag click desen yapamıyo butterfly click yapamıyor jitterı çöp glorious ile tüm clickleri yaparsın glorious al ikiside güzel klvye
ben craftrisedayım hypixelde lag olmas giricem fastbuildersda bridge deniyorum bu aralarHangi serverda oynuyorsunuz
Drag click inanılmaz iyi hem yormuyor eli hem baya iyi cps yapıyor bide o mouse baya baya iyi drag click yapıyoJitter yine yapılıyor alışkınım 13 cps kolay su drag click olayini yeni öğrendim aşırı güzel
motion blur açarsın mis gibi akar oyunMonitör Alicam ekstra belki ona bile bütçe yetmeyebilir 60hz alabilirim ne kadar fark eder minecraft oynarken muamma