Neler Yeni

Ana Konu Aliexpress 10 Dolar Kupon Nasıl Alınır

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

cyhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ceyhun Demir
bende mousepad aldım onda da vergi aldılar galiba senin adına onlar vericek vergiyi
Öyleymiş sanırım, ben de yorumlardan öğrendim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba, 10 dolar kuponumi kullanarak sipariş vermek istedim 2 defa hata aldım. 3. sefer ödeme alındı ama siparişe baktığımda finished olarak yani bitmiş, kapatılmış olarak görünüyor. Ücret benim hesabımdan çekildi ama sipariş iptal olmuş. Para iade olur mu geri acaba bu sorunu yaşayan var mı, bilgi veren olursa memnun olurum

efetoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
EmirEfe

Arkadaşlar merhaba, 10 dolar kuponumi kullanarak sipariş vermek istedim 2 defa hata aldım. 3. sefer ödeme alındı ama siparişe baktığımda finished olarak yani bitmiş, kapatılmış olarak görünüyor. Ücret benim hesabımdan çekildi ama sipariş iptal olmuş. Para iade olur mu geri acaba bu sorunu yaşayan var mı, bilgi veren olursa memnun olurum
hocam aynı sorun bendede oluyordu farklı hesaplarda aynı kartı veya da aynı adresi kullandıysanız böyle bir hata alıyorsunuz, para konusuna gelecek olursak 3-4 gün içerisinde iade edilir.

cyhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ceyhun Demir
hocam aynı sorun bendede oluyordu farklı hesaplarda aynı kartı veya da aynı adresi kullandıysanız böyle bir hata alıyorsunuz, para konusuna gelecek olursak 3-4 gün içerisinde iade edilir.
Hocam şimdi bi forumda gördüm, tam buraya da yazcaktim bilgilendirme olarak bilmeyenler görsün diye, sana da çok teşekkür ederim. Bi an korktum, para çekilmiş ama sipariş kapandı diyor. Şu anlık tek sıkıntı iade olacağı zaman kur farkından dolayı zarar edicek olmam. Bankalar kapalı olduğu için banka 7.55 üzerinden ödeme aldı. İade olunca da mecburen biraz düşüş olacak ama yapacak bi şey yok. Bir de başka kartla denesem olur mu tekrar. Ama adres aynı olacak mecburen

efetoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
EmirEfe
Hocam şimdi bi forumda gördüm, tam buraya da yazcaktim bilgilendirme olarak bilmeyenler görsün diye, sana da çok teşekkür ederim. Bi an korktum, para çekilmiş ama sipariş kapandı diyor. Şu anlık tek sıkıntı iade olacağı zaman kur farkından dolayı zarar edicek olmam. Bankalar kapalı olduğu için banka 7.55 üzerinden ödeme aldı. İade olunca da mecburen biraz düşüş olacak ama yapacak bi şey yok. Bir de başka kartla denesem olur mu tekrar. Ama adres aynı olacak mecburen
hocam farklı bir cihazla adresde küçük değişiklikler yaparsanız bu sorun ortadan kalkabilir örneğin; Mahallesi yerine Mah. gibi yaparsanız birde eğer farklı hesapta aynı kimliği kullandıysanız hesaplar bildiğim kadarıyla bloke yiyor yani aile bireylerinizden birini verebilirsiniz.

cyhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ceyhun Demir
hocam farklı bir cihazla adresde küçük değişiklikler yaparsanız bu sorun ortadan kalkabilir örneğin; Mahallesi yerine Mah. gibi yaparsanız birde eğer farklı hesapta aynı kimliği kullandıysanız hesaplar bildiğim kadarıyla bloke yiyor yani aile bireylerinizden birini verebilirsiniz.
Deneyeceğim dediklerinizi hocam tekrardan teşekkürler. O anlık öfkeyle satıcıya yazdım ödeme alındı ama sipariş kapandı diye. Ürünleri gönder ya da paramı iade et yoksa aliexpress müşteri hizmetlerine şikayette bulunacağım dedim. Satıcı bakalım ne dicek 😂

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Para iadesi olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: cyhn

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
Ben adresi farklı girdim tc aynı yaptım kabul etti kargoya da verildi kart ve adres değişikliği yetiyor galiba

• Beğen
Reaksiyonlar: cyhn

cyhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ceyhun Demir
Ben adresi farklı girdim tc aynı yaptım kabul etti kargoya da verildi kart ve adres değişikliği yetiyor galiba
Eyvallah hocam. Bakalım bi deniyim. İki defa kullandım 10 dolar indirim, birinde saat aldım, diğerinde ssd, şimdi de telefon için şarj aleti ve hafıza kartı almayı düşünüyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,231
Üyeler
161,414
Son üye
tunay48
Top Bottom