Ana Konu Aliexpress 10 Dolar Kupon Nasıl Alınır

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Beyler başka hesap açıp aynı kredi kartını tanımlasanız bile yine 10 dolar veriyor haberiniz olsun. Ben ikinciyi de aldım.

benim de 9gün ya oldu ya olmadı aldığım mouse gümrükten geçip yaşadığım ilçeye gelmiş bugün dağıtıma çıkaracaklar galiba hayırlısıyla

Aldığım MX-4 termal macun az önce geldi, ben en az 25-30 günde beklerken sadece 10 günde elime ulaştı. :D
63 TL idi, 16,25 TL kargo+vergi parası istedi, bu ücret de düşündüğümden düşük çıktı.
Zalman ZF12 neden almadınız Coolermaster mastergel PRO dan Arctic MX4 ten daha iyi ve daha ucuz. Benimde 10 günde geldi çok şaşırtıcı bir şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba.
Aliexpress ödül kardeşliği adında bir etkinlik başlatmış.
Mobil uygulamadan sağ altta hesap kısmına tıklıyorsunuz.
Aşağı inince ödül kardeşliği diye bir bölüm var.
Oraya girin.
Daha sonra ordan adımları takip edin.
Günde 3 kişiye yardım edebiliyorsunuz.
Yardım ettiğiniz her hesapta 10 dolar kupon bulunuyor üstellik 10 dolar ve üzeri geçerli.
Linki paylaşın paylaştığınız telefondan giriş yapın.(Aileden biri ile paylaşın ve onların telefonundan girin)
Daha sonra 10 dolarlık kupona tıklayın.
Daha sonra ise Talep edin.
Kartınızı girmenizi isteyecek.
Kartınızdan 1 dolar bakiye çekiyor 3 iş günü içerisinde geri iade ediyor.(Bana 2 saat içinde yattı)
10 dolar değerinde kuponunuz artık elinizde.
Şimdiden hayırlı olsun.​
Hocam valla birçok kişi sizin sayenizde Kupon aldı. teşekkür ediyorum. Forumun en popüler konusu oldu mu yoksa bundan daha fazla mesaj içeren bi konu var mı?

Zalman ZF12 neden almadınız Coolermaster mastergel PRO dan Arctic MX4 ten daha iyi ve daha ucuz. Benimde 10 günde geldi çok şaşırtıcı bir şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam valla birçok kişi sizin sayenizde Kupon aldı. teşekkür ediyorum. Forumun en popüler konusu oldu mu yoksa bundan daha fazla mesaj içeren bi konu var mı?
Daha popüler konularda var tabikii :)
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Arkadaşlar 80tl lik aldığım LED ampul ürüne gümrük vergisi 7.36 tl çıktı diğer ücretler dahil değil. 127tl lik aldığım ssd ürüne ise 14.62 gümrük vergisi çıktı satıcıya üzerine 5 dolar yazmasini söylemiştim üstelik oda tamam demişti.diğer ücretler dahil değil.Sizce de orantısız değil mi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,712
Üyeler
185,789
Son üye
Bozkurt497
Geri