Moonlighter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,022
Aliexpress milleti heyecanlandırmak için son 1stok diyor ama aslında değilbilmiyorum ama iyi fiyata denk geldi incelemesi var mı
Aliexpress milleti heyecanlandırmak için son 1stok diyor ama aslında değilbilmiyorum ama iyi fiyata denk geldi incelemesi var mı
aynen 1 tane de dijital saat aldım 65 liraya telefonun şarj ı bitiyor sonra işe okula geç kalıyorumAliexpress milleti heyecanlandırmak için son 1stok diyor ama aslında değil![]()
2si aynı anda mı oldu yoksa farklı alışverişlerde mi ?Bende çalıştı ama bayağı bir uğraştım. İlk alışveriş indirimi hemen oldu ama diğeri uzun sürdü
Farklı alışverişlerde.2si aynı anda mı oldu yoksa farklı alışverişlerde mi ?
Nöbetçi noteriz bugün içerisi tıklım tıklım 1 tane kalmış bitecek diye aklım çıktı yaAliexpress milleti heyecanlandırmak için son 1stok diyor ama aslında değil![]()
Link var mı hocamNöbetçi noteriz bugün içerisi tıklım tıklım 1 tane kalmış bitecek diye aklım çıktı yaTv box aldım 780tl'ye geldi. Alıntıyı görüntüle
Bu uydu yerine mi geçiyor anten kablosu takılıyor mu buna?Nöbetçi noteriz bugün içerisi tıklım tıklım 1 tane kalmış bitecek diye aklım çıktı yaTv box aldım 780tl'ye geldi. Alıntıyı görüntüle
Hocam bu sadece tv yi akıllı hale getiriyor yani netflix vb uygulamaları izleyebilmenizi sqğlıyor. Uydu falan değilBu uydu yerine mi geçiyor anten kablosu takılıyor mu buna?
TeşekkürlerHocam bu sadece tv yi akıllı hale getiriyor yani netflix vb uygulamaları izleyebilmenizi sqğlıyor. Uydu falan değil
Evet alman lazımArkadaşlar gamepad dünki fiyattan daha da düşmüş. Hemen aldım. Sanırım son indirimli ürünü ben aldım çünkü alır almaz fiyatı geri yükseldi. Bir de sorum var. Gamepad kablosuz olduğu için ve anakartım Bluetooth desteklemediği için ek olarak Bluetooth alıcısı almam lazım mı?
Alıntıyı görüntüle
Önerdiğin bir Bluetooth alıcısı var mı hocam? Ek olarak bunu sizce uygun fiyata getirmiş miyim?Evet alman lazım![]()
Link var mı hocam